27.5 C
Athens

Ρεάλ Μαδρίτης: Επιστρέφει στο προπονητικό κέντρο στις 11 Μαΐου

Η κρίση του κορωνοϊού μπορεί να είχε ακινητοποιήσει για αρκετό χρονικό διάστημα τον κόσμο, αλλά σιγά σιγά όλες οι χώρες προσπαθούν να επιστρέψουν στην καθημερινότητα.

Το ίδιο γίνεται και με τις ομάδες στην Ισπανία, καθώς όπως έχει ανακοινωθεί από τις 04/05, θα μπορούν οι αθλητές να επιστρέψουν στις ατομικές προπονήσεις.

Στη Ρεάλ Μαδρίτης θα ακολουθήσουν την ασφαλή οδό, καθώς όπως αναφέρει η «Marca» οι παίκτες της θα προπονούνται μέχρι 11 Μαΐου από το σπίτι τους.

Όταν επιστρέψουν στο προπονητικό τους κέντρο, στο Βλαντεμπέντας, δεν θα χρησιμοποιούν τους κοινόχρηστους χώρους και παράλληλα θα τηρούνται όλα τα μέτρα, για να προστατευθούν από ενδεχόμενη μόλυνση.

Ακόμη, η La Liga θα δώσει τη δυνατότητα στις ομάδες να κάνουν τεστ στους ανθρώπους τους, αλλά όσοι δεν είχαν συμπτώματα ή δεν ήρθαν σε επαφή με άτομο που είχε μολυνθεί από τον ιό δεν θα είναι υποχρεωμένη να κάνουν το τεστ.

Όλα αυτά δίνουν ένα χρονοδιάγραμμα στο πότε θα ξεκινήσει και πάλι η αγωνιστική δράση, καθώς όπως έχει γίνει γνωστό, η La Liga σκοπεύει στην επανέναρξη της σεζόν στις 28 Ιουνίου.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς