24.8 C
Athens

Σε ποιον αγώνα έκλαψε ο Μουρίνιο

Σε συνέντευξή του στην «Marca», ο Ζοζέ Μουρίνιο, αποκάλυψε πως το παιχνίδι στο οποίο είχε κλάψει ήταν όταν η Ρεάλ Μαδρίτης εξασφάλιζε και μαθηματικά το 32ο πρωτάθλημα της ιστορίας της, με τον «Special One» στον πάγκο της.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο τεχνικός της Τότεναμ, σύμφωνα με τη «Sun»:

«Τη βραδιά που η Μπάγερν μας απέκλεισε στο Champions League στα πέναλτι, το 2012, ήταν η μοναδική φορά που έχω κλάψει για ένα άσχημο αποτέλεσμα. Ήμασταν με τον Καράνκα έξω από το σπίτι μου και μέναμε μέσα στο αμάξι, κλαίγοντας. Ήμουν πολύ θλιμμένος γιατί τότε είχαμε την καλύτερη ομάδα της Ευρώπης».

Για τη Ρεάλ Μαδρίτης της σεζόν 2011-2012: «Ήταν η καλύτερη ομάδα όχι μόνο στην Ισπανία αλλά και στην Ευρώπη. Πηγαίναμε στο Καμπ Νόου ξέροντας πως ήμασταν καλύτεροι (η Ρεάλ νίκησε 2-1 στις 21 Απριλίου 2012 και ουσιαστικά κλείδωσε τον τίτλο πριν τη μαθηματική κατάκτησή του στο Μπιλμπάο). Βάζαμε τέλος στην κυριαρχία της Μπαρτσελόνα κατακτώντας το πρωτάθλημα με ρεκόρ πόντων και με ρεκόρ παραγωγής τερμάτων».

Για τους επικριτές του, που τον κατηγορούν πως στήνει αρκετά αμυντικά τις ομάδες του δίνοντας περισσότερο έμφαση στην καταστροφή του παιχνιδιού του αντιπάλου, ο Πορτογάλος είπε: «Εγώ δεν λέω τίποτα, η ιστορία μιλάει για μένα και εγώ δεν θα μπορούσα να πω κάτι καλύτερο. Αμυντικογενής; Η ιστορία δείχνει το αντίθετο…»

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς