21.6 C
Athens

Δήμαρχος Λίβερπουλ: Θα βγει ο κόσμος στους δρόμους, διακόψτε το πρωτάθλημα

Ο Δήμαρχος του Λίβερπουλ, Τζο Άντερσον, τόνισε σε δηλώσεις του ότι δεν είναι καθόλου ασφαλές να συνεχιστεί το πρωτάθλημα, καθώς δεν μπορεί να εγγυηθεί την ασφάλεια των δημοτών της πόλης, μιας και η Λίβερπουλ θα κατακτήσει το πρωτάθλημα.

Ο Τζο Άντερσον τόνισε ότι «θα είναι πραγματική φαρσοκωμωδία» αν ξεκινήσει και πάλι η Premier League, καθώς ακόμα και αν οι αγώνες γίνουν σε ουδέτερο γήπεδο, οι φίλοι της Λίβερπουλ, θα βγουν στους δρόμους για να πανηγυρίσουν την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Συγκεκριμένα ανέφερε:

«Ακόμα κι αν γίνουν τα ματς κεκλεισμένων των θυρών, θα υπάρξει κόσμος έξω από το Άνφιλντ. Δεν θα υπάρξουν πολλοί που θα σεβαστούν τις οδηγίες μας για να μην πάνε στο γήπεδο και να τηρήσουν τα μέτρα προφύλαξης. Θα βγουν να πανηγυρίσουν και θα είναι τρομερά δύσκολο και για την Αστυνομία να τους συγκρατήσει. Θα είναι πραγματική φαρσοκωμωδία, δεν γίνεται να τηρηθούν οι αποστάσεις.

Θα μας αγνοήσει ο κόσμος. Θα πρέπει η Premier League και η Κυβέρνηση να το λάβουν υπόψιν τους αυτό. Ας πάρει η Λίβερπουλ το πρωτάθλημα, αλλά διακόψτε τη σεζόν. Είναι ξεκάθαρο πως της αξίζει ο τίτλος, αλλά πρέπει να βάλουμε πάνω απ’ όλα την ασφάλεια και την υγεία μας».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς