24.2 C
Athens

Ράκιτιτς: Νομίζω ότι είναι καιρός να είμαστε πιο ενωμένοι από ποτέ

Σε συνέντευξή του στην «Marca», ο Ιβάν Ράκιτιτς αναφέρθηκε στην καραντίνα λόγω πανδημίας, στο Champions League, το ισπανικό πρωτάθλημα και το μέλλον του στη Μπαρτσελόνα.

Αναλυτικά όσα είπε ο άσος των «μπλαουγκράνα»:

«Είναι μια νέα κατάσταση για όλους και νομίζω ότι είναι καιρός να είμαστε πιο ενωμένοι από ποτέ, να ενώσουμε τις δυνάμεις μας για να προχωρήσουμε και να βγούμε νικητές από αυτήν την κατάσταση. Είμαι σίγουρος ότι μπορούμε να το κάνουμε

Το πιο σημαντικό είναι ότι εκτιμώ πλέον πολύ τις μικρές λεπτομέρειες, τις πιο απλές στιγμές και τη σημασία του να είσαι πολύ ενωμένος με την οικογένεια, τους πιο κοντινούς ανθρώπους. Αυτή η κατάσταση υπήρξε ένα μεγάλο μάθημα για όλους με πολλούς τρόπους

Για το αν προτιμάει το Champions League ή το πρωτάθλημα Ισπανίας, ο Ράκιτιτς δήλωσε: «Θα προτιμούσα να διεκδικήσουμε και τα δύο».

Για το μέλλον του κι αν μπορεί να βοηθήσει την Μπαρτσελόνα: «Είμαι στην καλύτερη στιγμή της καριέρας μου, στην καλύτερη ηλικία, είναι ένα ιδιαίτερο κίνητρο για μένα και είμαι πεπεισμένος ότι μπορώ να το κάνω και θα το κάνω».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς