19.3 C
Athens

Το NBA μετακομίζει στην… Disney World!

Από τα γήπεδα του NBA στο σπίτι του Μίκυ και της παρέας του ενδέχεται να μεταφερθεί η δράση στο αμερικανικό πρωτάθλημα μπάσκετ!

Η λίγκα εξετάζει το ενδεχόμενο τα υπόλοιπα παιχνίδια ως το τέλος της σεζόν, που έχει σταματήσει λόγω κορωνοϊού, να μεταφερθούν στο Walt Disney World Resort στη Φλόριντα και φέρεται μάλιστα να έχει ήδη πάρει την έγκριση της Disney, ώστε να αποφευχθεί το σενάριο οριστικής διακοπής στο πρωτάθλημα.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, η Disney World έπεσε στο τραπέζι από τα στελέχη του NBA ώστε όλοι οι αγώνες να φιλοξενηθούν σε μια κεντρική τοποθεσία, μειώνοντας τον κίνδυνο για τους αθλητές.

Το resort στο Ορλάντο συγκεντρώνει ταυτόχρονα κι άλλα από τα ζητούμενα των ιθυνόντων για να συνεχιστεί εκεί το πρωτάθλημα: στα 39 τετραγωνικά μίλια υπάρχουν άφθονα ξενοδοχεία για να φιλοξενηθούν οι ομάδες, ενώ στην τοποθεσία βρίσκεται και το ESPN Wide World of Sports Complex, με τρία γήπεδα μπάσκετ. Παράλληλα, οι παίκτες θα μπορούσαν να πάρουν μαζί τις οικογένειές τους και να συνδυάσουν δουλειά με διασκέδαση.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς