24 C
Athens

Ρεκόμπα: Ποτέ δεν φανταζόμουν ότι θα είχα την καριέρα που έκανα με την Ίντερ

Ο βετεράνος στράικερ, Αλβάρο Ρεκόμπα, σε συνέντευξη που έδωσε στην «sempreinter», μίλησε για την μεγάλη του καριέρα στην Ίντερ και τη στιγμή όπου έφτασε πολύ κοντά στο να πάρει μεταγραφή στη Μπαρτσελόνα.

Αναλυτικά όσα είπε ο 44χρονος Ρεκόμπα:

«Πριν φτάσω στην Ιταλία, σκέφτηκα όλους τους άλλους Ουρουγουανούς που είχαν παίξει εκεί, αλλά πάνω απ ‘όλα τον Ρουμπέν Σόσα, που ήταν ένα από τα είδωλά μου. Έξι μήνες πριν φτάσω στην Ίντερ τα είχα πάει πολύ καλά με τη Νασιονάλ. Τότε ο ατζέντης μου μου είπε για δύο ομάδες, την Ίντερ και τη Γιουβέντους.

Ήμουν παιδί, ήμουν μόλις 20 ετών. Όταν έφτασα στο Ίντερ βρέθηκα σε έναν εντελώς διαφορετικό κόσμο, η γυναίκα μου και εγώ ήμασταν δύο παιδιά. Είμαι τυχερός γιατί έπαιξα με τους Ρονάλντο, Ιμπραϊμοβιτς Μπάτζιο, Βερόν και Ζανέτι. Ολοι τους μου λείπουν. Αν μου έλεγαν ότι θα είχα την καριέρα που έκανα με την Ίντερ, δεν θα το φανταζόμουν ποτέ.

Το 2001 έφτασα κοντά στη Μπαρτσελόνα. Ο Μοράτι είχε καλές σχέσεις με τη Μπαρτσελόνα αλλά σε δύο δευτερόλεπτα απέρριψε την πρόταση της για να με αποκτήσει».

Τέλος απάντησε στο μεγάλο δίλημμα, Ρονάλντο ή Μέσι: «Ο Μέσι είναι ο κορυφαίος που έχω παρακολουθήσει. Πρόλαβα και τον Μαραντόνα, αλλά ήμουν πολύ μικρός τότε. Μετά από αυτούς είναι ο Ροναλντίνιο και ο Κριστιάνο. Αλλά για μένα ο Μέσι είναι ο καλύτερος», τόνισε μεταξύ άλλων.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς