20.7 C
Athens

Μητρούδης: Αν επικρατήσει το δίκαιο, ο Ολυμπιακός θα υποβιβαστεί με υπεύθυνο τον Μαρινάκη

Ο Θεόφιλος Μητρούδης είναι και πάλι εδώ. Ο πρώην πρόεδρος του Άρη και ένας από τους ανθρώπους που ήταν παρόντες στην κατάρρευση της δυναστείας του αυτοκράτορα της δεκαετίας του ’80, φιλοξενήθηκε στον ραδιοφωνικό σταθμό Metropolis 95,5 και σχολίασε την εισήγηση της ερευνήτριας Παναγιώτας Σπανού.

Μεταξύ άλλων υποστήριξε πως: «Αν το δίκαιο επικρατήσει, ο Ολυμπιακός θα υποβιβαστεί με υπεύθυνο τον Βαγγέλη Μαρινάκη».

Σημειώνεται πως ο κ. Μητρούδης στην πρεμιέρα της φετινής Euroleague έκανε νουθεσίες στους αδερφούς Αγγελόπουλους σε έντονο ύφος, προφανώς επειδή οι ιδιοκτήτες της ΚΑΕ Ολυμπιακός τον αγνόησαν όταν είχε αυτοπροταθεί για να αναλάβει πόστο στον σύλλογο.

Απόσπασμα από όσα είπε:

«Αυτά που αναφέρει στο πόρισμά της η κ. Σπανού εγώ τα έλεγα από το 2016 και το βήμα που μου είχε δώσει τότε το Metropolis. Είχα πει ότι το ποδόσφαιρο το διοικεί ο Μαρινάκης. Είχα πει, επίσης, πως ο Σαββίδης έπρεπε να πάρει τις ενώσεις και οι ΠΑΟΚτσήδες τσίριζαν στα ραδιόφωνα εναντίον μου. Όπως πολύ καλά ξέρετε, ο Σαββίδης κατάφερε και πήρε τις ενώσεις. Ήλεγξε σε μεγάλο βαθμό αυτά που ήλεγχε ο Μαρινάκης. Ακόμη και τώρα, όμως, ο Μαρινάκης είναι πιο δυνατός.

Αυτό πρέπει να τακτοποιηθεί. Διότι ο Ιβάν Σαββίδης ήρθε στα πράγματα για να φέρει ισορροπίες. Παναθηναϊκός και ΑΕΚ για άλλους λόγους δεν μπορούν να φέρουν ισορροπίες. Ο ΠΑΟΚ μπορεί να φέρει ισορροπίες και σε έναν βαθμό τα κατάφερε. Ο Μαρινάκης κυνηγά τον ΠΑΟΚ με την υπόθεση της Ξάνθης, ενώ ο ίδιος έχει κάνει δέκα φορές χειρότερα. Αν το δίκαιο επικρατήσει, ο Ολυμπιακός δεν θα δεχθεί ποινή αφαίρεσης επτά βαθμών, αλλά θα πέσει κατηγορία. Αν γίνει αυτό, ο μοναδικός υπεύθυνος θα είναι ο Μαρινάκης».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς