13.2 C
Athens

Βατούτιν: Θα ήταν καλύτερο οι ομάδες να προετοιμαστούν για την επόμενη σεζόν

Ο ισχυρός άνδρας της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Αντρέι Βατούτιν. τόνισε σε συνέντευξή του στο «TASS», ότι θα ήταν καλύτερο για τις ομάδες να προετοιμαστούν για την επόμενη σεζόν, παρά να σωθεί η τρέχουσα, ενώ αναφέρθηκε και στα οικονομικά δεδομένα που διαμορφώνει ο κορωνοϊός.

Αναλυτικά όσα είπε ο ιδιοκτήτης της Πρωταθλήτριας Ευρώπης:

«Η επιθυμία της Ευρωλίγκας να ολοκληρώσει τη φετινή σεζόν, τη βοηθάει στις υποχρεώσεις της με τους χορηγούς. Μπορεί να μην υπάρξουν έσοδα από τα εισιτήρια, αφού θα είναι κεκλεισμένων των θυρών τα ματς, αλλά θα υπάρξουν από τα τηλεοπτικά δικαιώματα. Από την άλλη, έπειτα από δύο μήνες καραντίνας, θα είναι δύσκολο να παιχτεί μπάσκετ υψηλού επιπέδου.

Οι τρεις εβδομάδες προετοιμασίας είναι καταστροφικά λίγες και αυτό ουσιαστικά είναι το διάστημα της καλοκαιρινής προετοιμασίας, όπου πρέπει να βάλεις τους παίκτες στο σύστημα. Από την άλλη, βάσει σχεδίου θα είναι όλοι σε μία πόλη. Όλα αυτά γεννούν περισσότερα ερωτήματα, παρά δίνουν απαντήσεις.

Για μένα το πιο σημαντικό είναι να προετοιμαστούμε για την επόμενη σεζόν, παρά να σώσουμε αυτή. Δεν αποκλείω ότι μέχρι τις 24 Μαΐου μπορεί να έχει αλλάξει η κατάσταση σε άλλες χώρες, αλλά σίγουρα οι τρεις ρωσικές ομάδες δεν θα μπορούν να πάρουν άδεια για να περάσουν τα σύνορα της χώρας».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς