17.2 C
Athens

ΠΑΟΚ: ΣτΕ, CAS, τώρα Άρειος Πάγος και μετά… ΟΗΕ!

Καθώς οι μέρες κυλούν και τα περιθώρια στενεύουν για να προσφύγει στο CAS, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ κάνει ό,τι περνάει από το χέρι της προκειμένου να βρεθούν τυχόν παραλείψεις των Δικαστών που έκριναν δεσμευτική ως όφειλαν την εισήγηση της ΕΕΑ και δεν μπήκαν στην ουσία της υπόθεσης.

Η ασπρόμαυρη ΠΑΕ μοιάζει όλο και περισσότερο τις τελευταίες ημέρες είτε με αντιπερισπασμούς, είτε με την κίνηση που έκανε τώρα, να αφήσει την προσφυγή στο CAS. Έτσι, η ασπρόμαυρη ΠΑΕ σκοπεύει να καταθέσει καταγγελία στον Επιθεωρητή του Αρείου Πάγου, για να ελεγχθούν από το Πειθαρχικό Συμβούλιο οι αποφάσεις του Γεράσιμου Βρυώνη.

Στο στρατόπεδο του Δικεφάλου του Βορρά αναφέρουν πως: «Επειδή δέχτηκε μεν την πρόσθετη παρέμβαση του Ολυμπιακού (δίνοντάς του έτσι δυνατότητα να είναι διάδικος στο CAS) ενώ την ίδια μέρα σε άλλη υπόθεση πειθαρχικής διαδικασίας (Ιάλυσος κατά Ιεράπετρας), συντάχθηκε με την ορθή και σύμφωνη με τους κανονισμούς της ΕΠΟ άποψη της εισηγήτριας ότι δεν είναι νόμιμη η πρόσθετη παρέμβαση σε πειθαρχική δίκη».

https://athlosnews.gr/paok-kapoioi-echoyn-mperdepsei-to-cas-me-to-asylo-aniaton/

Βέβαια, σημειώνεται πως το δικαίωμα του να παρασταθεί στη Λωζάνη, εκεί όπου εδρεύει το CAS, ο Ολυμπιακός το κέρδισε από τη στιγμή που ήταν εκείνος που αποκάλυψε και κατήγγειλε την υπόθεση στην ΕΕΑ και σε όλα τα αρμόδια όργανα.

Υπενθυμίζουμε πως ο ΠΑΟΚ από την εκδίκαση της υπόθεσης στην ΕΕΑ, προσπαθούσε διαρκώς να πετάξει έξω την ΠΑΕ Ολυμπιακός από την υπόθεση, προφανώς γνωρίζοντας τις καταδίκες που θα επακολουθούσαν…

Ήδη σημειώνουμε πως δεν έχει απομείνει όργανο το οποίο να μην καταδικάσει τον ΠΑΟΚ στο σκάνδαλο πολυϊδιοκτησίας με την Ξάνθη.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς