21.2 C
Athens

«Η ΑΪΚ δεν αγοράζει στυλό ή κολλητικές ταινίες, πόσο μάλλον ποδοσφαιριστές»

Ο τεχνικός διευθυντής της ΑΪΚ Στοκχόλμης, μίλησε για την κατάσταση που επικρατεί στον σύλλογο και ουσιαστικά έκλεισε την πόρτα στον Σούντγκρεν.

Ο Μπιόρν Βέστρεμ μίλησε για την κρίση του κορωνοϊού και αναφέρθηκε στον παίκτη του Άρη, τονίζοντας ότι η συνεργασία τους δεν είχε τελειώσει όμορφα, αλλά αυτό έχει μείνει πλέον στο παρελθόν.

Ωστόσο, η κρίση του κορωνοϊού έχει προκαλέσει πολλά οικονομικά προβλήματα στη σουηδική ομάδα και έτσι δεν γίνονται καν αγορές για στυλό, κλείνοντας την πόρτα της επιστροφής στον Σουηδό αμυντικό.

Συγκεκριμένα είπε:

«Γνωρίζω πως βρίσκεται σε δύσκολη κατάσταση. Δεν είναι αυτό που επιθυμείς για έναν παίκτη που έχει φύγει από την ΑΙΚ. Εύχομαι να πάρουν μια απόφαση που θα τους βολέψει όλους. Δεν είχαμε καλό τέλος με τον Ντάνιελ, δεν το έχουμε ξεχάσει, αλλά νομίζω ότι έχει περάσει καιρός από τότε. Αν και από την πλευρά μας μπορούμε να πούμε ότι το έχουμε αφήσει πίσω, θεωρώ πως θα ήταν καλό να κοιταχτούμε στα μάτια, που πιστεύω ότι είναι πολύ σημαντικό. Αυτή τη στιγμή η ΑΪΚ έχει σταματήσει τις αγορές. Δεν αγοράζουμε στυλό, συνδετήρες ή κολλητικές ταινίες. Έτσι, αν οι ποδοσφαιριστές δεν θέλουν να συμμετάσχουν εθελοντικά στην ομάδα μας, που δε νομίζω ότι θα γίνει, δύσκολα θα πάρουμε παίκτη».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς