18.2 C
Athens

Χάινς: Ένα μεγάλο κομμάτι μου θα είναι πάντα ερυθρόλευκο (pic)

Ο Κάιλ Χάινς θυμήθηκε τα χρόνια του στον Ολυμπιακό και με ανάρτησή του στο Instagram επισήμανε ότι ένα κομμάτι του θα είναι για πάντα Ερυθρόλευκο.

Ο Αμερικανός σέντερ, παρά το γεγονός ότι έμεινε στον Ολυμπιακό για μόλις δύο χρόνια, αγαπήθηκε όσο λίγοι από τους φίλους της ομάδας.

Ωστόσο, αυτή η αγάπη δεν είναι μονομερής, μιας και ο ίδιος τόνισε ότι οι οπαδοί έγιναν οικογένειά του και η Ελλάδα είναι μία χώρα που έγινε σαν το σπίτι του.

Συγκεκριμένα έγραψε:

«Μπορεί να πέρασα μόλις δύο χρόνια στην Αθήνα με τον Ολυμπιακό, αλλά έχω αναμνήσεις για μία ζωή, που δεν θα ξεχάσω ποτέ. Θα μπορούσα να μοιραστώ αρκετές ακόμη φωτογραφίες και ιστορίες. Ο κόσμος θα θυμάται τους τίτλους και τα πρωταθλήματα, αλλά για μένα, το πιο σημαντικό είναι οι αναμνήσεις, οι εμπειρίες και η σχέση που θα κρατήσει για πάντα. Οι συμπαίκτες μου, που έγιναν αδέρφια μου. Οι οπαδοί που έγιναν οικογένειά μου. Η Ελλάδα είναι μία χώρα που έγινε σαν σπίτι μου. Αυτό είναι κάτι που θα θυμάμαι για πάντα. Δεν είμαι σίγουρος ότι θα επιστρέψω ξανά στον Ολυμπιακό (για εκείνους που πάντα ρωτούν), αλλά ένα μεγάλο κομμάτι μου θα είναι πάντα ερυθρόλευκο».

Δείτε την ανάρτησή του:

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς