21.1 C
Athens

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: UEFΑ, ΚΕΔ και Σιδηρόπουλος «τελείωσαν» τον Κομίνη

Ο Επιθεωρητής Κάμπελ ερεύνησε προσεκτικά και βγάζει λαβράκι για τους αναγνώστες του FWS.GR

Ο Κομίνης δεν πρόκειται να σφυρίξει ξανά στο εξωτερικό. Τέλεψε και αυτό το στόρι. Με την βούλα. Έγιναν όλα όπως πρώτος σας είχα πει. Υπάρχουν νέες εξελίξεις και θα τις αποκαλύψω σήμερα.

Ήρθαν οι ορισμοί για τα ματσάκια της τρίτης προκριματικής φάσης του Europa League. Δεν υπάρχει το όνομα του. Αφού πέρασε και αυτό το… τρένο χωρίς να ανέβει, καληνύχτα Μαργαρίτα!

Ο Κολίνα, ο Ντάλας και ο Μπατά, οι τρεις… ιεράρχες της επιτροπής διαιτησίας της UEFA, τον έχουν ήδη σβήσει από την δεύτερη διαιτητική κατηγορία της. Τυπικά υπάρχει ο Κομίνης στην λίστα ενώ δεν θα έπρεπε.

Η μόνη του ελπίδα να αγωνιστεί όξω είναι να μπει στην διαιτητική ομάδα του Σιδηρόπουλου. Ως επιπρόσθετος. Ο Τασούλης δεν έχει δηλώσει ακόμα τους συνεργάτες του. Αλλά ούτε που σκέφτεται να συμπεριλάβει τον Κομίνη. Δεν τον θέλει.

Ο Σιδηρόπουλος στοχεύει να σφυρίξει στο επόμενο Euro. Αν πάρει τον Κομίνη ξέρει ότι ο Ιταλός θα του γυρίσει την πλάτη στους ορισμούς. Δεν θέλει να μπλέξει. Να πληρώσει για τις… αμαρτίες άλλων. Θα έχει τον Παπαπέτρου, τον Παπαδόπουλο και αναζητεί τον τρίτο. Τον αναπληρωματικό. Που δεν χρειάζεται απαραίτητα να είναι διεθνής. Μπορεί και να είναι κάποιος από αυτούς που θα γίνουν.

Η ΚΕΔ δεν στήριξε αυτή την φορά τον Κομίνη. Του τράβηξε το χαλί κάτω από τα πόδια. Δεν πίεσε τον Σιδηρόπουλο να τον βάλει στην ομάδα του για τα ξένα ματσάκια. Όταν έλεγα ότι θα πάρουν σήμα από όξω, κάποιοι γελούσαν. Κορόιδευαν. Τους ξεφτίλισε ο καραφλός και η παρέα του.

Κλείνει οριστικά αυτός ο φάκελος. Μπαίνει στο αρχείο. Ο Κομίνης δεν μπορεί πλέον να σταθεί στη Super League από την ώρα που τον άδειασε η UEFA. Βέβαια ο Βασάλο, ο Δέδες, ο Γραμμένος, ο Τριτσώνης, ο Γιαννάκης ίσως έχουν διαφορετική γνώμη. Δεν αποκλείεται να τον βάλουν σε κάποια παιχνίδια. Όπως έκαναν πέρσι με τον Καλογερόπουλο. Γιατί πρέπει να συνεχιστεί η «εξυγίανση» στο ελληνικό ποδόσφαιρο με την βούλα της FIFA.

Περισσότερη ΑΠΟΨΗ από το Athlosnews

ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

Δύο Κροάτες και ένας Σέρβος: Αυτοί είναι οι διαιτητές του Game 5 ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Μπαρτσελόνα

Δείτε ποιους όρισε η Euroleague για το κρίσιμο Game 5 στο «Παλάου Μπλαουγκράνα» που θα κρίνει την πρόκριση στο Final-4 του Βερολίνου το βράδυ της Τετάρτης του Πάσχα

Νάγκετς – Τίμπεργουλβς 80-106: Οι σαρωτικοί Λύκοι άλωσαν ξανά το Ντένβερ και δείχνουν έτοιμοι για… σκούπα (vid)

Με άμυνα από ατσάλι και σταθερά καλούς τους Τάουνς - Έντουαρντς οι εκπληκτικοί Τίμπεργουλβς έκαναν το 2-0 στη σειρά και βρίσκονται δύο νίκες μακριά από τα αποκλείσουν τους περσινούς πρωταθλητές του NBA

Κρίσταλ Πάλας – Μαν. Γιουνάιτεντ 4-0: Ανεπανάληπτος διασυρμός για τους Κόκκινους Διαβόλους

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Ολίσε η Κρίσταλ Πάλας διέλυσε την απογοητευτική Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και την έβαλε σε μπελάδες για την Ευρώπη