17.2 C
Athens

Ιμπραΐμοβιτς: Ίσως αγωνιστώ στην Χάμαρμπι μετά την Μίλαν

Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς μίλησε για τον κορωνοϊό, επισήμανε ότι πρέπει να σεβαστεί το συμβόλαιό του με τη Μίλαν, αλλά παράλληλα υπογράμμισε ότι αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο να επιστρέψει στη Σουηδία και να αγωνιστεί στην Χάμαρμπι.

Ο Ζλάταν βρίσκεται στην πατρίδα του αυτήν την εποχή και προπονείται με την Χάμαρμπι, στην οποία κατέχει και το 23,5% των μετοχών.

Στη Σουηδία η αγωνιστική δράση αναμένεται να ξεκινήσει και οι ομάδες παίζουν φιλικά έτσι ώστε να είναι έτοιμες. Ο 38χρονος επιθετικός συμμετέχει στην προετοιμασία της Χάμαρμπι και μάλιστα σημείωσε γκολ στον αγώνα.

Σε συνέντευξή του στο Dplay Sweden ο Ιμπραΐμοβιτς τόνισε ότι έχει συμβόλαιο με τη Μίλαν μέχρι το τέλος της σεζόν, αλλά δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να επιστρέψει στη Σουηδία για λογαριασμό της ομάδας του.

Συγκεκριμένα είπε:

«Μου αρέσει που κάνω προπονήσεις με την Χάμαρμπι, στην Ιταλία δεν μπορείς να κάνεις προπονήσεις, βασικά δεν μπορείς να βγεις από το σπίτι. Βλέπω παιδιά που έχουν τη δίψα να φθάσουν σε ένα υψηλό επίπεδο στη Χάμαρμπι.

Έχω συμβόλαιο με τη Μίλαν αυτή τη στιγμή και θέλω να δω πώς θα τελειώσει το πρωτάθλημα, εάν τελειώσει. Θέλω να παίξω όσο το δυνατόν περισσότερο. Όταν τελειώσει αυτή η κατάσταση θα πρέπει να επιστρέψω στην Ιταλία. Πρέπει να σεβαστώ το συμβόλαιο που έχω υπογράψει.

Δεν αποκλείω να επιστρέψω στη Σουηδία. Πολλές φορές έχω ότι δεν θέλω να παίξω στη Σουηδία, αλλά τα πράγματα έχουν αλλάξει. Το αφήνω ανοικτό».

Δείτε το video με το γκολ του Ιμπραΐμοβιτς:

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς