19.9 C
Athens

Ο’ Νιλ: Το 2004 αν χάναμε θα έφευγα από τους Λέικερς

Ο Σακίλ Ο’ Νιλ ήταν αποκαλυπτικός σε τοποθέτησή του για το τι επικρατούσε στους Λος Άντζελες Λέικερς το 2004, με αφορμή το ντοκιμαντέρ για τον Μάικλ Τζόρνταν.

Ο θρυλικός σέντερ των «λιμνανθρώπων» τόνισε ότι κάποιος υψηλά ιστάμενος στο front office των Λέικερς, τον είχε προειδοποιήσει ότι αν δεν κερδίσουν τους τελικούς με τους Πίστονς, το 2004, τότε θα έφευγε από την ομάδα.

Τελικά, οι «bad boys» πήραν τη σειρά με 4-1 και οι Λέικερς προχώρησαν στην ανταλλαγή του Σακίλ, παίρνοντας ως αντάλλαγμα τον Λαμάρ Όντομ από τους Μαϊάμι Χιτ, με τους οποίους ο Σακ κατέκτησε τον τέταρτο τίτλο του το 2006.

Συγκεκριμένα είπε:

«Ό,τι συμβαίνει τώρα με το ντοκιμαντέρ του “The Last Dance”, γινόταν και με μένα. Μου είπαν πως αν δεν κερδίσουμε τη σειρά των τελικών τότε θα μείνω εκτός», αναφερόμενος στους τελικούς του 2004.

Για το αν αυτό ειπώθηκε ακριβώς πριν ξεκινήσουν οι τελικοί με τους Πίστονς: «Ναι. Από κάποιον υψηλά ιστάμενο στο front office. Μου είπε συγκεκριμένα: “Έι, αν δεν κερδίσετε τη σειρά, θα ψάξουμε να κάνουμε αλλαγές”. Κατάλαβε μόλις χάσαμε πως ήρθε η ώρα για μένα να κάνω κάτι διαφορετικό».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς