20.6 C
Athens

«Εάν η απόφαση της UEFA είναι οριστική, θα προχωρήσουμε στα δικαστήρια»

Στα δικαστήρια δήλωσε αποφασισμένος να λύσεις τις διαφορές του με την UEFA ο πρόεδρος της Λιόν, Ζαν Μισέλ Ολάς, διαφωνώντας ανοιχτά με την απόφαση της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας για την ολοκλήρωση των πρωταθλημάτων. Σύμφωνα με αυτή, οι θέσεις στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις θα πρέπει να δίνονται σύμφωνα με την κατάταξη που είχαν οι ομάδες στα πρωταθλήματα της χώρας τους μέχρι τη χρονική περίοδο της διακοπής, σε περίπτωση που η διοργάνωση δεν μπορεί να συνεχιστεί.

«Δεν συμφωνώ με την UEFA. Απομένουν ακόμη 10 αγώνες πρωταθλήματος για τη Λιόν, ένας τελικός στο League Cup και αγώνας στο Champions League, όλοι μπορούν να δώσουν ευρωπαϊκές θέσεις. Εάν η απόφαση είναι οριστική, θα προχωρήσουμε στα δικαστήρια», ανέφερε ο Ολάς με ανάρτησή του στο Twitter.

Μέχρι το διάστημα της αναστολής της Ligue 1, η Λιόν βρισκόταν στην έβδομη θέση με 40 βαθμούς. Εάν η έως τώρα βαθμολογία επικρατήσει ως τελική, η ομάδα του Ολάς μένει εκτός ευρωπαϊκών διοργανώσεων, με τις Παρί ΣΖ, Μαρσέιγ και Ρεν να παίρνουν εισιτήρια για το Champions League και τις Λιλ, Ρεμς και Νις για το Europa League.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς