19.3 C
Athens

Το έφερε… τούμπα η Σίτι κόντρα στη Μπάγερν (vid)

Μπορεί να προηγήθηκε με 2-0 η Μπάγερν Μονάχου, αλλά η Μάντσεστερ Σίτι πήρε τη νίκη με 3-2, για το International Champions Cup

Μπορεί η Μπάγερν Μονάχου να προηγήθηκε με 2-0, αλλά η Μάντσεστερ Σίτι ήταν αυτή που…. γέλασε τελευταία! Με ολική ανατροπή οι «πολίτες» κατάφεραν και πήραν τη νίκη με 3-2, στο πλαίσιο του International Champions Cup.

Οι Βαυαροί έκαναν το 1-0 με τον Σαμπάνι στο 15′ με κεφαλιά και 9 λεπτά αργότερα ο Ρόμπεν διπλασίασε τα τέρματα για τους Πρωταθλητές Γερμανίας.

Με το 2-0 στην πλάτη της η Σίτι ανέβασε στροφές και λίγο πριν τη συμπλήρωση του πρώτου ημιχρόνου μείωσε το σκορ με τέρμα του Μπερνάντο Σίλβα με σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή και με το 2-1 οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια.

Η ομάδα του Γκουαρντιόλα έδειξε διαφορετικό πρόσωπο στο δεύτερο ημίχρονο, καθώς έψαχνε με κάθε τρόπο την ισοφάριση. Αυτή ήρθε στο 51′ με τον  Ενμέτσα, φέρνοντας το ματς στα ίσα.

Η πίεση της Σίτι έφερε αποτέλεσμα και ο Μπερνάντο Σίλβα στο 70′ έκανε την ολική ανατροπή για τους Πρωταθλητές Αγγλίας, «γράφοντας» το 3-2.

Στα εναπομείναντα λεπτά του αγώνα το ματς έγινε… ροντέο, αλλά η Μπάγερν Μονάχου δεν κατάφερε να ισοφαρίσει και η Μάντσεστερ Σίτι πήρε μια μεγάλη νίκη, έστω και σε φιλικό επίπεδο.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς