20.6 C
Athens

Μορ: Δεν ήθελα να με λένε Μέσι, δεν ξέρω πού θα είμαι μετά το καλοκαίρι

Ο Εμρέ Μορ αποκτήθηκε από τον Ολυμπιακό με τη μορφή δανεισμού από τη Θέλτα τον χειμώνα, ωστόσο ο Τούρκος μεσοεπιθετικός δεν πήρε ιδιαίτερα χρόνο συμμετοχής.

Ο Μορ φιλοξενήθηκε σε αθλητικό πρόγραμμα στη Δανία και μεταξύ άλλων μίλησε για τον χαρακτηρισμό «Μέσι» που του είχε δοθεί τα προηγούμενα χρόνια, ενώ απάντησε και σε ερώτηση που αφορούσε στο μέλλον του.

«Τους έλεγα ότι είμαι ο Εμρέ Μορ, όχι ο Μέσι. Δεν ήθελα να μου λένε τέτοια πράγματα, ήθελα να θέσω τα δικά μου στάνταρντ και τους δικούς μου στόχους. Δεν ήθελα να με αποκαλούν Μέσι», ανέφερε αρχικά και πρόσθεσε για το τι θα γίνει μετά το καλοκαίρι:

«Πάντα μπορείς να ελπίζεις σε πράγματα. Πρώτα από όλα, θέλω να γυρίσω πίσω, να είμαι σε όσο το δυνατόν καλύτερη κατάσταση και έτοιμος για ό,τι συμβεί. Το αν συνεχίσω στον Ολυμπιακό ή στη Θέλτα μετά το καλοκαίρι, δεν το ξέρω ακόμα. Δεν έχω μιλήσει με κανέναν.

Όλα σταμάτησαν μετά τον κορονοϊό. Οπότε για να είμαι ειλικρινής δεν ξέρω αύριο τι θα γίνει. Όταν αρχίσει πάλι η σεζόν, ελπίζω να είμαι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση για να δείξω αυτό που μπορώ».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς