22.4 C
Athens

Βιέρι: Ο Κριστιάνο μπορεί να παίζει στα 40 του, με τσιγάρο στο στόμα!

Με δηλώσεις του, στη βρετανική εφημερίδα «Daily Mail», ο Ιταλός βετεράνος άσος, Κριστιάν Βιέρι, αποθέωσε τον βετεράνο άσο Ρονάλντο, αλλά και τον Πορτογάλο σταρ της Γιουβέντους, Κριστιάνο Ρονάλντο.

Αναλυτικά ανέφερε:

«Ήμουν τυχερός που αγωνίστηκα μαζί με τον Ρονάλντο παλιά. Τα είχε όλα αυτό το παιδί. Εκρηκτικός, δυνατός και πολύ γρήγορος. Χόρευε με την μπάλα. Σίγουρα είναι καλύτερος από τον Κριστιάνο. Ο Πορτογάλος είναι μεγάλος σκόρερ. Είναι θαυμαστός για τα όσα έχει κάνει μέχρι στιγμής. Ο Κριστιάνο μπορεί να παίζει και στα 40 του ακόμα και αν έχει ένα τσιγάρο στο στόμα του. Αλλά νομίζω δεν μπορεί να φτάσει τον Ρονάλντο».

Ο Βιέρι επίσης αναφέρθηκε στους προπονητές με τους οποίους συνεργάστηκε σε Γιουβέντους και Εθνική Ιταλίας, τους οπίους θεωρεί ως τους καλύτερους: «Στη Γιουβέντους, ο Μαρσέλο Λίπι ήταν σαν δεύτερος πατέρα. Στην ομάδα νέων του Τορίνο, με καθοδήγησε ο Ροζάριο Ραμπάντι και έπειτα ο Μοντονίκο. Πρέπει επίσης να πω πως ο Τσέζαρε Μαλντίνι, με βοήθησε να μπω στην Εθνική ομάδα. Με εμπιστεύτηκε πάρα πολύ».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς