22.6 C
Athens

Sky Italia: Στις 6 Αυγούστου το Γουλβς – Ολυμπιακός

Σενάριο ή εσωτερική πληροφόρηση; Σύμφωνα με το Sky Italia, οι ημερομηνίες διεξαγωγής και ολοκλήρωσης του Champions και του Europa League έχουν ήδη βγει από την UEFA. Και βάσει αυτών, ο επαναληπτικός του Ολυμπιακού με τη Γουλβς πρόκειται να διεξαχθεί στις 6 Αυγούστου!

Για να γίνει αυτό βεβαίως, θα πρέπει να παιχτούν τα δυο ματς που αναβλήθηκαν. Δηλαδή, το Ίντερ – Χετάφε και το Σεβίλλη Ρόμα. Το ιταλικό Μέσο αναφέρει πως τα δυο συγκεκριμένα παιχνίδια θα διεξαχθούν στο διάστημα 2-3 Αυγούστου, έτσι ώστε να μπορεί στη συνέχεια να ολοκληρωθεί ο επαναληπτικός γύρος.

Εφόσον ευσταθεί αυτό το σενάριο, ο τελικός θα γίνει στο Γκντάνσκ στις 27 Αυγούστου. Κάτι που σημαίνει ότι σε διάστημα δυο εβδομάδων θα παιχτούν οι τέσσερις αγώνες των προημιτελικών και ημιτελικών, συν τους επαναληπτικούς των «16» που εκκρεμούν.

Europa League Sky Italia

Το πρακτικό σκέλος αυτού του σεναρίου βεβαίως είναι άκρως αμφιλεγόμενο. Και αυτό επειδή κανείς δεν μπορεί να απαντήσει στην παρούσα φάση πως θα προλαβαίνουν μέσα σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα οι ομάδες να μετακινούνται από τη μια χώρα στην άλλη. Αν υποτεθεί ότι οι κληρώσεις των ζευγαριών θα γίνονται το επόμενο πρωί, αυτό σημαίνει π.χ. πως στις 7 Αυγούστου ο Ολυμπιακός (ή η Γουλβς) θα μάθει τον επόμενο αντίπαλο και δυο 24ωρα αργότερα θα πρέπει ένας από τους δυο να έχει βρει τον τρόπο να μετακινηθεί στη συγκεκριμένη πόλη. Δηλαδή να έχει κλείσει αεροπορικά εισιτήρια, να έχει κανονίσει τη διαμονή κλπ.

Όσο ωραία κι αν ακούγονται όλα αυτά τα σχέδια, η ρεαλιστική υλοποίησή τους παραμένει το μεγάλο ζητούμενο…

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς