22.1 C
Athens

Κορωνοϊός: Περικοπές στη Μόντενα, ολικό λίφτινγκ στο ρόστερ της επόμενης σεζόν

Η πανδημία του κορωνοϊού φέρνει τεράστια οικονομική ζημιά στο ιταλικό βόλεϊ, το οποίο διεκόπη οριστικά για φέτος και πλέον οι σύλλογοι οργανώνουν το… περιορισμένο μπάτζετ τους για την επόμενη σεζόν.

Ήδη, η πρόεδρος της Μόντενα, Κάτια Πεδρίνι ανακοίνωσε περικοπές στα συμβόλαια όχι μόνο αυτής της σεζόν, αλλά και της επόμενης, κάτι που προκάλεσε ορισμένες αντιδράσεις.

Η πανίσχυρη ιταλική ομάδα μάλιστα δεν αποκλείεται να αποχωριστεί όλα τα μεγάλα αστέρια της. Ο Αμερικανός ακραίος Ματ Άντερσον εξετάζει την πιθανότητα να υπογράψει συμβόλαιο σε ομάδα της Κίνας, ενώ ο άλλος ακραίος και Πολωνός σταρ, Μπέντνορζ έχει συμφωνήσει με τη Ζενίτ Καζάν για συμβόλαιο με ετήσιες αποδοχές που αγγίζουν τις 950.000 ευρώ!

Παράλληλα, ο λίμπερο, Σαλβατόρε Ροσίνι αποχώρησε ύστερα από έξι χρόνια για να υπογράψει στην Τρεντίνο, ενώ η πρόεδρος του συλλόγου τόνισε πως: «Δεν μπορώ να πω με σιγουριά πως ο Ζάιτσεφ θα έχει συμβόλαιο μαζί μας και του χρόνου. Αν πει, “αν εξετάσω τις επιλογές μου, θα με αφήσεις να φύγω;”, θα του απαντήσω: “φυσικά”».

Εν ολίγοις, δύο παίκτες της βασικής εξάδας ήδη έχουν αποχωρήσει, ενώ δεν αποκλείεται να συμβεί κάτι ανάλογο και με τους Ζάιτσεφ-Άντερσον.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς