15.8 C
Athens

Ατλέτικο: Στο προσκήνιο ο Ρόμπλες, δεν ξεχνά τον Ζοσέ Σα

Με τις αθλητικές δραστηριότητες να βρίσκονται στον πάγο λόγω του κορωνοϊού, η Ατλέτικο Μαδρίτης κάνει από τώρα τον σχεδιασμό της για το καλοκαίρι. Η ισπανική ομάδα αναζητά τον τερματοφύλακα που θα πλαισιώσει τον Γιαν Όμπλακ και θα έχει τον ρόλο του δεύτερου στο ρόστερ.

Ο Ζοσέ Σα του Ολυμπιακού παραμένει στο κάδρο της ομάδας της Μαδρίτης, ενώ το ίδιο συμβαίνει και με τον διεθνή Σέρβο της Έιμπαρ, Μάρκο Ντμίτροβιτς. Και οι δύο περιπτώσεις ωστόσο είναι δύσκολες, αφού οι δύο παίκτες θεωρητικά δεν πρόκειται να αφήσουν τον σύλλογο που αγωνίζονται βασικοί για να υπογράψουν σε ομάδα που θα έχουν ελάχιστες συμμετοχές. Όλα αυτά μάλιστα σε χρονιά όπου θα υπάρχει και το Euro.

Από τη στιγμή που ο Αντόνιο Αδάν θα αποχωρήσει, η Ατλέτικο έχει στα υπόψη της και τον βασικό τερματοφύλακα της Μπέτις, Γιοέλ Ρόμπλες. Ο Ισπανός πραγματοποιεί εξαιρετική σεζόν με τη φανέλα της Μπέτις και βρισκόταν στους «ροχιμπλάνκος» μέχρι το 2013.

Σύμφωνα με τη Mundo Deportivo, ο Ρόμπλες συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες, αφού οι Ανδαλουσιάνοι δεν είναι αρνητικοί στην παραχώρηση του αν ικανοποιηθούν οικονομικά. Το συμβόλαιο που διατηρεί με την Μπέτις ο Ρόμπλες έχει ισχύ μέχρι το 2022.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς