22.4 C
Athens

Βούκοβιτς: Έπρεπε να επιστρέψω στον Ολυμπιακό να τελειώσω ό,τι ξεκίνησα

Στην Κίνα βρίσκεται πλέον ο πρώην στόπερ του Ολυμπιακού, Γιάγκος Βούκοβιτς. Ο διεθνής Σέρβος που έχει συμβόλαιο με την Κινγκντάο Ουανγκάι φιλοξενήθηκε σε ιταλικό Μέσο και μίλησε για τον πρώτο καιρό στην Κίνα, αλλά και την κατάσταση με τον κορωνοϊό:

«Μόλις έφτασα στο αεροδρόμιο, πήγα στο ξενοδοχείο και έμεινα δύο εβδομάδες στο δωμάτιο. Είχα την ευκαιρία να μιλήσω με την οικογένειά μου, να παρακολουθήσω ταινίες και τηλεοπτικές σειρές… Ήταν λίγο δύσκολο, αλλά τώρα μπορούμε να πάμε όπου θέλουμε. Οι άνθρωποι είναι πειθαρχημένοι και σύντομα θα ξεπεραστεί. Τα εμπορικά κέντρα, τα εστιατόρια και τα μπαρ τώρα είναι ανοιχτά, αλλά οι άνθρωποι εξακολουθούν να έχουν μάσκες και να προστατεύονται. Η κατάσταση κάθε μέρα βελτιώνεται».

Παράλληλα, μίλησε για το ενδεχόμενο να επιστρέψει στην Ιταλία: «Θα το ήθελα, αλλά έπρεπε να επιστρέψω στον Ολυμπιακό (σ.σ. μετά τον δανεισμό στην Ελλάς Βερόνα) και να τελειώσω αυτό που ξεκίνησα. Αγωνιζόμασταν στο Champions League. Δεν θυμάμαι αν κάποιος ιταλικός σύλλογος με ενδιέφερε, αλλά νομίζω, ότι αν είχα την ευκαιρία να επιστρέψω στη Serie A, σίγουρα θα επέστρεφα», υποστήριξε χαρακτηριστικά.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς