20.6 C
Athens

Κρίση στη Θέλτα: Ο Όσκαρ Γκαρθία βάλλει κατά των Σίστο και Σμολόφ

Εσωτερικά προβλήματα που έχουν δει το φως της δημοσιότητας έχουν φέρει σε δυσχερή θέση τους επιθετικούς της Θέλτα, Πιόνε Σίστο και Φίοντορ Σμολόφ.

Οι δύο παίκτες έσπασαν την καραντίνα ενώ η Ισπανία βρισκόταν σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης: Ο μεν Σίστο δίχως να ειδοποιήσει κανέναν έφυγε οδικώς (!) για τη Δανία προκειμένου να μην είναι μόνος του, ο δε Σμολόφ με ιδιωτική πτήση ταξίδεψε στη Ρωσία για το πάρτι ενηλικίωσης της συντρόφου του. Ο Ρώσος φορ υποστήριξε πως είχε άδεια για προσωπικούς λόγους, ενώ ο τεχνικός της ομάδας Όσκαρ Γκαρθία διέψευσε ότι είχε λάβει άδεια.

Η Θέλτα είναι αποφασισμένη να τιμωρήσει τους δύο παίκτες, με τον πρώην κόουτς του Ολυμπιακού να ξεσπά για τη στάση τους: «Ο Σίστο πήρε την απόφαση χωρίς να ειδοποιήσει κανέναν με κίνδυνο την υγεία του ίδιου, της οικογένεια τους και του υπόλοιπου κόσμου που ήρθε σε επαφή», υποστήριξε αρχικά και πρόσθεσε:

«Ο Σμολόφ δεν είχε άδεια. Αν είχε, θα ίσχυε για όλους, αφού η ομάδα έχει παίκτες που είναι από άλλες χώρες και παρόλα αυτά έμειναν εδώ. Εγώ επίσης είμαι μόνος μου και έμεινα εδώ. Πρέπει να δίνουμε το σωστό παράδειγμα. Έχω μία κόρη στη Μαδρίτη και άλλες δύο στην Μπαρτσελόνα, θα ήθελα να είμαι μαζί τους, όμως τηρώ τα μέτρα για την υγεία όλων».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς