20.8 C
Athens

Βέρνμπλουμ: Ο ΠΑΟΚ έχει ισχυρό ιδιοκτήτη, αλλά…

Ο Πόντους Βέρνμπλουμ μίλησε για την κατάσταση που επικρατεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο με την έξαρση του κορωνοϊού και αναφέρθηκε στο μέλλον του στον ΠΑΟΚ τονίζοντας ότι δεν ξέρει τι θα γίνει τελικά.

Ο μέσος του ΠΑΟΚ τόνισε ότι πλέον έχει ξεπεράσει πλήρως τον πολύ σοβαρό τραυματισμό του, τον Δεκέμβριο του 2018 και τόνισε ότι αυτήν την στιγμή τον ενδιαφέρει να δει αν μπορεί να αγωνιστεί και πάλι.

Ο Σουηδός μέσος μίλησε σε Μέσο της πατρίδας του και αναφέρθηκε στο μέλλον του, το οποίο είναι αβέβαιο, επισημαίνοντας ωστόσο ότι ίσως να επιστρέψει στη χώρα του.

Συγκεκριμένα είπε:

Για την κατάσταση με τον τραυματισμό του: «Τα πράγματα είναι πολύ καλύτερα τώρα. Το τραύμα μου έχει ηρεμήσει. Ωστόσο βρισκόμαστε σε καραντίνα λόγω κορονοϊού και έτσι γυμνάζομαι στο σπίτι. Έχει περάσει ένας μήνας που δεν κάνουμε προπονήσεις. Έτσι γυμνάζομαι μόνος καθημερινά και παίζω και πάλι μπάλα με το γιο μου στον κήπο. Νομίζω ότι από το Πάσχα (σσ: των Καθολικών) είμαι εντελώς καλά».

Για το συμβόλαιο του με τον ΠΑΟΚ: «Όπως είναι τώρα η κατάσταση δεν μπορώ να σκεφτώ καν το μέλλον μου. Δεν ξέρουμε καν αν τα πρωταθλήματα θα ξεκινήσουν και πάλι. Η ομάδα μου έχει ισχυρό ιδιοκτήτη αλλά…Νομίζω ότι ο ποδοσφαιρικός χάρτης θα αλλάξει σημαντικά. Έχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον να δούμε τι θα γίνει».

Για το ενδεχόμενο να επιστρέψει στη Σουηδία: «Δεν ξέρω ακόμη, ειλικρινά τι θα γίνει. Έχουμε επιλογές για το που θα κατοικίσουμε όταν επιστρέψουμε. Σκεφτόμαστε μερικές φορές να κάνουμε κάτι και μετά από λίγες ημέρες το ξαναπιάνουμε από την αρχή και είναι αδύνατον να πάρουμε μια απόφαση. Θα δούμε τι θα γίνει…».

Για το αν πλησιάζει η ημέρα της επιστροφής του στην πατρίδα του: «Εξαρτάται από το τι θα γίνει και αν το πάρεις από εκεί είναι αδύνατον να απαντήσεις. Θα καταφέρω να παίξω και πάλι ποδόσφαιρο; Αισθάνομαι ότι αυτό είναι το μοναδικό σημαντικό θέμα της ημέρας για μένα».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς