23.2 C
Athens

Μάνατζερ Καμαρά: Είναι χαρούμενος και θέλει τίτλους στον Ολυμπιακό

Στο «Calciomercato.it» φιλοξενήθηκε ο πρώην αθλητικός διευθυντής του Ολυμπιακού και νυν μάνατζερ του Μαντί Καμαρά, Πιερ Ισά αναφέρθηκε στο φημολογούμενο ενδιαφέρον ξένων ομάδων και υπογράμμισε πως ο Αφρικανός μέσος είναι πολύ ικανοποιημένος στην ομάδα του και θέλει να κατακτήσει τίτλους.

«Πολλές ευρωπαϊκές ομάδες έχουν δείξει ενδιαφέρον για τον Μαντί Καμαρά, αλλά εμείς κοιτάζομαι πρώτα να τελειώσει η φετινή σεζόν. Αυτή τη στιγμή ο Μαντί είναι πολύ χαρούμενος στον Ολυμπιακό και θέλει να κατακτήσει τίτλους με την ομάδα του, πριν πάρει την απόφαση να κάνει το επόμενο βήμα. Δεν υπάρχει κάποιο συγκεκριμένο πρωτάθλημα ή κάποια συγκεκριμένη χώρα που θα ήθελε να πάει ο Μαντί Καμαρά. Το βασικό ζητούμενο του Μαντί είναι να πάει σε μια ομάδα, που θα βελτιωθεί και θα κερδίσει τίτλους.

Αυτό μπορεί να συμβεί είτε στην Ιταλία, είτε σε μία από τις Αγγλία ή Γερμανία. Πολλοί ποδοσφαιριστές που προέρχονται από ομάδες της Ελλάδας έχουν κάνει σπουδαία καριέρα στο εξωτερικό. Ιδίως Αφρικανοί», τόνισε αρχικά και στη συνέχεια είπε για την τιμή του: «Η κρίση θα επηρεάσει και το ποδόσφαιρο. Αυτή τη στιγμή δεν μπορούμε να πούμε κάποια τιμή».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς