20.9 C
Athens

Τσόβιτς: Αν δεν μπορούμε να διοργανώσουμε αγώνες, η χρονιά να ληφθεί ως μη γενόμενη

Απαισιόδοξος για τη συνέχεια της σεζόν στην Euroleague, φάνηκε ο πρόεδρος του Ερυθρού Αστέρα, Ντεμπόισα Τσόβιτς, με δηλώσεις του στη σερβική τηλεόραση, ενώ τόνισε ότι είναι παράλογα τα συμβόλαια πολλών εκατομμυρίων σε παίκτες.

«Ακούω το τελευταίο διάστημα διάφορες απόψεις. Έχει ακουστεί μεταξύ άλλων να παίξουμε σε συγκεκριμένες πόλεις όμως κάτι τέτοιο δεν είναι ρεαλιστικό. Η θέση της Euroleague είναι ο πρωταθλητής να κριθεί στο γήπεδο. Αν δεν είμαστε σε θέση να διοργανώσουμε αγώνες η χρονιά θα πρέπει να ληφθεί ως μη γενόμενη», ανέφερε και συνέχισε:

«Αυτό που πρότεινε ο κόουτς Αταμάν ότι δηλαδή η σεζόν να μπορούσε να συνεχιστεί στη Σερβία δεν είναι ρεαλιστικό. Όλες οι ομάδες που θα έλθουν στη χώρα μας πρέπει να μπουν σε καραντίνα για 28 ημέρες και να ληφθούν έκτακτα μέτρα. Σε κάθε περίπτωση για τι άθλημα μιλάμε χωρίς κόσμο στο γήπεδο; Τουλάχιστον μπορεί να βγει κάτι καλό στο κομμάτι αθλητισμού. Κάτι που μέχρι πρότινος ήταν παράλογο και μη ρεαλιστικό το να δίνεις συμβόλαιο με εκατομμύρια ευρώ σε έναν παίκτη. Το πράγμα είχε ξεφύγει», κατέληξε.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς