17.6 C
Athens

Times: Το Wembley στην υπηρεσία της Premier League για να ολοκληρωθεί η σεζόν

Το Wembley, σύμφωνα με δημοσίευμα των Times, προσφέρει η αγγλική ομοσπονδία ποδοσφαίρου, προκειμένου να βοηθήσει με τον τρόπο της στην ολοκλήρωση της φετινής σεζόν στην Premier League.

Στόχος της χρήσης του Wembley είναι να διεξαχθούν οι αγώνες με μεγαλύτερη ασφάλεια, καθώς μπορεί να φιλοξενήσει πολλούς αγώνες την ίδια μέρα, περιορίζοντας ταυτόχρονα τις μετακινήσεις, με το δημοσίευμα να τονίζει ότι η παρουσία θεατών στις εξέδρες αποτελεί απίθανο σενάριο. Το ποδόσφαιρο στην Αγγλία έχει ανασταλεί από τις 13 Μαρτίου λόγω του κορωνοϊού και η επιστροφή του στη δράση εξαρτάται από τις αποφάσεις της κυβέρνησης.

«Όταν γνωρίζουμε περισσότερα για το διάστημα της καραντίνας και της εξόδου από αυτήν τότε μπορούμε να δούμε ποιες επιλογές είναι βιώσιμες», ανέφερε πηγή του αγγλικού ποδοσφαίρου στους Times.

Το St George’s Park, το οποίο διαθέτει ξενοδοχείο με 228 δωμάτια, καθώς και 13 γήπεδα, πέντε από τα οποία είναι φωταγωγημένα, θα μπορούσαν επίσης να χρησιμοποιηθούν ως κέντρα προπόνησης κατά την περίοδο της καραντίνα, προσθέτει η εφημερίδα.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς