24.5 C
Athens

Η Μπιγιάνα Στιεπάνοβιτς τρίτη ξένη της Νίκης Λευκάδας

Την απόκτηση της 31χρονης Σέρβας σέντερ ανακοίνωσε η Νίκη Λευκάδας, ενισχύοντας την φροντ λάιν

Η 31χρονη(16-06-1987)  Σέρβα σέντερ Μπιγιάνα Στιεπάνοβιτς (ύψος 1.90), είναι το νέο μεταγραφικό απόκτημα της Νίκης Λευκάδας . Η Νίκη έψαχνε για κοινοτική σέντερ σαν παρτενέρ των Νάϊτ και  Ουόκερ, για να μπορεί να αγωνίζεται και στο Eurocup και επέλεξε την Σέρβα σέντερ που έχει  μεγάλη ευρωπαϊκή εμπειρία, καθώς εκτός από τη χώρα της έχει αγωνιστεί στην Ουγγαρία, στην Λευκορωσία, στην Ρουμανία, στο Μαυροβούνιο και στην Βουλγαρία ( Usce Novi Beograd (SRB), Partizan Belgrade (SRB), Radivoj Korac Belgrade (SRB), Olimpia Brasov (ROU), Tsmoki Minsk (BEL), Atomeromu KSC Szekszard (HUN), Dunav 8806 (BGR), Buducnost Podgorica (MNE) ).

Την περσινή αγωνιστική περίοδο φορούσε τα χρώματα του Ερυθρού Αστέρα συμμετέχοντας στην κατάκτηση του πρωταθλήματος Σερβίας (11,5π., 6,8 ριμπ.)  και στην Αδριατική Λίγκα (10,5 πόντους και 5,5 ριμπάουντ , ενώ τη σεζόν 2015-16 αγωνίστηκε με την βουλγαρική Dunav στο EuroCup (9,5 πόντους και 6 ριμπάουντ). Είναι διεθνής με τις μικρές Εθνικές ομάδες της Σερβίας και ήταν και στο αρχικό ρόστερ της Εθνικής Σερβίας που πήρε το πανευρωπαϊκό του 2015 χωρίς να επιλεγεί όμως στην τελική δωδεκάδα.

Η Stjepanovic έκανε την ακόλουθη δήλωση στην επίσημη ιστοσελίδα της Νίκης Λευκάδας: «Είναι μεγάλη τιμή και χαρά για μένα που θα είμαι μέλος της ομάδας της Νίκης Λευκάδας. Μπορεί να είναι ένα νέο Σωματείο, όμως οι στόχοι του τη φετινή χρονιά είναι πολύ υψηλοί. Γνωρίζω τη δυναμική του EuroCup αλλά και του ελληνικού πρωταθλήματος και πιστεύω ότι θα συμβάλλω με την εμπειρία και την αφοσίωσή μου όσο περισσότερο μπορώ.».

 

 

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς