15.9 C
Athens

Πουλίδο: Η Τίγκρες με πρόδωσε, ήθελα να πάω στην Ευρώπη και τα κατάφερα

Το… σίριαλ της μεταγραφής του Άλαν Πουλίδο στον Ολυμπιακό είχε πολλά επεισόδια. Ο Μεξικανός στράικερ, αλλά και οι Ερυθρόλευκοι ήρθαν σε κόντρα με την Τίγκρες, την ομάδα από την οποία αισθάνθηκε προδομένος ο 29χρονος φορ, όπως εξομολογήθηκε.

«Ηθελα να πάω να παίξω στην Ευρώπη, αλλά όλα ήταν εναντίον μου. Ωστόσο, δεν τα παράτησα. Πάλεψα, χρειάστηκε να περιμένω αρκετό καιρό, αλλά στο τέλος τα κατάφερα. Στην αρχή φοβόμουν. Δεν ήξερα τι θα συναντήσω. Υπήρχαν ωστόσο σημάδια που μου έδειχναν ότι θα πρέπει να επιχειρήσω αυτό το βήμα. Ενιωσα προδομένος από την αντιμετώπιση της Τίγκρες. Ηταν ομάδα που μεγάλωσα, που έκανα το ντεμπούτο μου, η ομάδα με την οποία πετύχαμε πολλά πράγματα και ο σύλλογος που αγάπησα.

Ωστόσο, αυτοί δεν το έβλεπαν όπως εγώ. Μου γύρισαν την πλάτη και έκαναν πράγματα που με έβλαψαν. Το αντιμετώπισαν εγωιστικά το θέμα. Ηθελα να δείξουν ότι ένα αγόρι 22 ετών δεν μπορεί να τους κερδίσει. Τους πρόσφεραν πολύ καλά λεφτά για να μείνω ελεύθερος, αλλά δεν τους ένοιαζαν τα χρήματα. Ηθελα απλά να μην κάνω αυτό που είχα αποφασίσει. Ηταν περισσότερο θέμα πρεστίζ και δύναμης, παρά χρημάτων», ανέφερε στη μεξικάνικη έκδοση του ESPN.

Ο Πουλίδο που φόρεσε τη φανέλα του Ολυμπιακού 17 φορές τη σεζόν 2015-2016 σημείωσε 6 γκολ και 3 ασίστ. Πλέον, αγωνίζεται στο MLS με τη φανέλα της Κάνσας και σε 20 συμμετοχές σκόραρε 14 γκολ και μοίρασε 2 ασίστ.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς