16.2 C
Athens

Ξεπερνάει το 1 εκατ. δολάρια η βοήθεια των Μπακς στους υπαλλήλους του Fiserv Forum

Οι Μιλγουόκι Μπακς δείχνουν ότι αφουγκράζονται τις δυσκολίες που θα αντιμετωπίσουν οι υπάλληλοι του Fiserv Forum, καθώς συγκέντρωσαν 1 εκατομμύριο δολάρια για να τους βοηθήσουν.

Πιο συγκεκριμένα ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, έκανε την αρχή δίνοντας 100.000 για να διευκολύνει τους υπαλλήλους του γηπέδου των Μπακς, με τον Κρις Μίντλετον να ακολουθεί με το ίδιο ποσό.

Στη συνέχεια η ίδια η ομάδα συγκέντρωσε 500.000 δολάρια, για να ακολουθήσει νέα σημαντική προσφορά στα ίδια χρήματα και να συγκεντρωθούν συνολικά 1,2 εκατ. δολάρια.

Αυτά τα χρήματα θα διατεθούν στους part time υπαλλήλους του Fiserv Forum, δηλαδή σε εκείνους που εργάζονταν στην ιδιωτική ασφάλεια του γηπέδου, στα εστιατόριά του, στα καταστήματα και δεν βρίσκονταν σε καθεστώς πλήρους απασχόλησης.

Ο αντιπρόεδρος των «Ελαφιών», Άλεξ Λάσρι, τόνισε: «Οι εργαζόμενοι είναι πάντα εκεί για εμάς, μέρα και νύχτα και τώρα θέλουμε να είμαστε κι εμείς εκεί γι’ αυτούς».

Παράλληλα, αυτή η οικονομική ενίσχυση αφορά και ανθρώπους εταιριών που συνεργάζονται οι Μπακς, όπως και τη θυγατρική ομάδα, τους Γουισκόνσιν Χερντ, που αγωνίζεται στην G-League.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς