22 C
Athens

Εισιτήρια για… εικονικούς οπαδούς πουλάει η Ντινάμο Μπρεστ!

Ένας ποδοσφαιρικός σύλλογος της Λευκορωσίας σκέφτηκε έναν πολύ πρωτότυπο τρόπο για να γεμίσει τις άδειες εξέδρες του γηπέδου κατά τη διάρκεια της πανδημίας του κορωνοϊού. Η Premier League στη συγκεκριμένη χώρα είναι το μοναδικό πρωτάθλημα στην Ευρώπη που βρίσκεται σε εξέλιξη, παρά τις αντιδράσεις της UEFA αλλά και της FIFPro (Ένωση Επαγγελματιών Ποδοσφαιριστών).

Καθώς οι περισσότεροι οπαδοί της πρωταθλήτριας Ντινάμο Μπρεστ (ομάδας που απέκλεισε τον Ατρόμητο στα προκριματικά του Europa το 2018) επιλέγουν πλέον να μένουν στο σπίτι, ο σύλλογος αποφάσισε να γεμίσει τις θέσεις τους στο γήπεδο με κούκλες που αναπαριστούν φιλάθλους! Αυτές οι κούκλες φορούν φανέλες τόσο της Ντινάμο Μπρεστ όσο και άλλων συλλόγων, μεταξύ αυτών της Ρεάλ, της Άρσεναλ, της Μπενφίκα, της Γιουνάιτεντ, της Μπριζ και της Λειψίας!

Οπαδοί από όλο τον κόσμο έχουν τη δυνατότητα να αγοράσουν εικονικά εισιτήρια από το διαδίκτυο και, σε αντάλλαγμα, οι φωτογραφίες των προσώπων τους θα επικολλώνται πάνω στα ανδρείκελα που θα τοποθετούνται στις κερκίδες! Επιπλέον, θα λαμβάνουν ταχυδρομικά και ένα πρόγραμμα αγώνα (match programme).

Τα χρήματα που συγκεντρώνονται διατίθενται σε φιλανθρωπικούς σκοπούς, στη μάχη κατά του κορωνοϊού. Επόμενος αγώνας πρωταθλήματος στο «Brestsky Sports Complex» την Κυριακή (12/4) απέναντι στην Ίσλοτς, με τον σύλλογο της Μπρεστ να έχει βγάλει και πάλι στο Internet τα εικονικά εισιτήρια!

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς