23.7 C
Athens

Νόριτς: Ανακοίνωσε τον Σινάνι της Ντουντελάνζ

Η Νόριτς είναι ουραγός στην Premier League και εφόσον δεν υπάρξει οριστική διακοπή του πρωταθλήματος λόγω κορωνοϊού συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες να υποβιβαστεί αγωνιστικά και να επιστρέψει στην Championship μετά από μόλις μία σεζόν στη μεγάλη κατηγορία.

Παρόλα αυτά, η διοίκηση της έχει ξεκινήσει τον σχεδιασμό για την επόμενη σεζόν ανεξάρτητα από το τι θα γίνει. Ειδικότερα, τα «καναρίνια» ανακοίνωσαν την Παρασκευή (6/4) την απόκτηση του 23χρονου εξτρέμ, Σινάνι, ο οποίος αποτελούσε το σημαντικότερο περιουσιακό στοιχείο της πρωταθλήτριας Λουξεμβούργου, Ντουντελάνζ.

Ο διεθνής με την Εθνική του Λουξεμβούργου, μεσοεπιθετικός, έμενε ελεύθερος το καλοκαίρι γιατί έληγε το συμβόλαιο του και είχε το δικαίωμα να υπογράψει με όποιον σύλλογο επιθυμεί. Η Νόριτς κινήθηκε γρηγορότερα από όλους και ο Σινάνι υπέγραψε τριετές συμβόλαιο.

Τη φετινή σεζόν σημείωσε 24 γκολ και 8 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις, σκοράροντας μάλιστα στο Europa League 4 γκολ απέναντι σε ΑΠΟΕΛ και Σεβίλλη. Την περασμένη χρονιά, ο Σινάνι είχε σκοράρει και απέναντι στον Ολυμπιακό, στην ήττα της ομάδας του με 5-1 στο Καραϊσκάκη.

Η ανακοίνωση:

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς