16.2 C
Athens

Ολυμπιακός: Σενάρια από Ισραήλ για Πάνγκος και Μπρόκχοφ

Οι αθλητικές δραστηριότητες έχουν ανασταλεί λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού και ακόμα καμία ομάδα δε γνωρίζει αν θα συνεχιστεί η σεζόν και αν ναι πότε θα γίνει αυτό.

Τα μεταγραφικά σενάρια ωστόσο συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό. Σύμφωνα με την ισραηλινή ιστοσελίδα Sports Rabbi, ο Ολυμπιακός έχει στο στόχαστρο δύο παίκτες για την ενίσχυση του ενόψει της επόμενης σεζόν στη Euroleague: Τον Κέβιν Πάνγκος και τον Ράιαν Μπρόκχοφ, δύο ονόματα που έχουν ξανακουστεί στο (όχι και τόσο μακρινό) παρελθόν για τους Ερυθρόλευκους.

Όσον αφορά στον πρώην παίκτη της Ζαλγκίρις και νυν της Μπαρτσελόνα, η σεζόν δεν κύλησε όπως θα περίμενε. Λόγω ενός σοβαρού τραυματισμού ο Πάνγκος έχασε ουσιαστικά τη φετινή σεζόν και ο τεχνικός του, Σβέτισλαβ Πέσιτς τόνισε πως ο Καναδός γκαρντ προετοιμάζεται για την επόμενη σεζόν.

Στην περίπτωση του Ράιαν Μπρόκχοφ, οι Ισραηλινοί τονίζουν πως επειδή ο παίκτης έχει συνεργαστεί με τον Γιώργο Μπαρτζώκα στη Λοκομοτίβ Κουμπάν, ο Ολυμπιακός διατηρεί ελαφρύ προβάδισμα για την απόκτηση του. Ο Μπρόκχοφ έμεινε ελεύθερος από τους Ντάλας Μάβερικς.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς