20.6 C
Athens

La Liga: Τέσσερις ομάδες καραδοκούν για πρώην παίκτη του Πλατανιά

Παίκτη που είχε περάσει από τα μέρη μας για ένα εξάμηνο φορώντας τη φανέλα του Πλατανιά έχουν βάλει στο στόχαστρο τέσσερις ομάδες στην πρώτη κατηγορία του ισπανικού πρωταθλήματος.

Ο λόγος για τον 24χρονο μέσο με καταγωγή από τη Μαρτινίκα, Μίκαελ Μαλσά. Ο Γάλλος αμυντικός χαφ είχε αγωνιστεί ως δανεικός στην ομάδα των Χανίων από τη Φορτούνα Σιτάρντ, στο δεύτερο μισό της σεζόν 2017-2018 και αποχώρησε όταν οι Κρητικοί υποβιβάστηκαν. Συνολικά κατέγραψε 14 συμμετοχές.

Τη φετινή σεζόν ο Μαλσά φόρεσε τη φανέλα της Μιραντές και υπό τις οδηγίες του Άντονι Ιραόλα πραγματοποίησε εξαιρετική, γεμάτη χρονιά, συμβάλλοντας τα μέγιστα στο να βρεθεί η ομάδα του στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ισπανίας.

Το καλοκαίρι το συμβόλαιο του ολοκληρώνεται και ο ίδιος δε δείχνει διάθεση να ανανεώσει. Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν ισπανικά Μέσα, τέσσερις τουλάχιστον ομάδες της κορυφαίας κατηγορίας θέλουν να τον αποκτήσουν ως ελεύθερο: Ο λόγος για τις Έιμπαρ, Μπέτις, Μαγιόρκα και Αλαβές, οι οποίες βλέπουν στο πρόσωπο του έναν σκληροτράχηλο μέσο που θα ενισχύσει σημαντικά τη μεσοαμυντική γραμμή τους.

Ο Μαλσά τη φετινή σεζόν κατέγραψε 29 συμμετοχές συνολικά και έκανε τη δεύτερη πιο γεμάτη χρονιά της καριέρας του.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς