20.9 C
Athens

Μοράτι: Δεν είναι απαγορευμένο… όνειρο ο Μέσι για την Ίντερ

Ο Μάσιμο Μοράτι έριξε τη βόμβα του, λέγοντας ότι αν ο Λιονέλ Μέσι αποχωρήσει από την Μπαρτσελόνα το καλοκαίρι του 2021 τότε η Ίντερ θα μπορούσε να κινηθεί για την απόκτησή του.

Ο πρώην πρόεδρος της Ίντερ, παραχώρησε συνέντευξη στον ραδιοφωνικό σταθμό «Rai» και αναφέρθηκε στην περίπτωση του Λιονέλ Μέσι.

Ο Αργεντίνος επιθετικός της Μπαρτσελόνα έχει συμβόλαιο μέχρι το 2021 με τους Μπλαουγκράνα και ήδη έχει κάτσει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων με τον Ζοζέπ Μαρία Μπερτομέου έτσι ώστε να βρουν την χρυσή τομή, για να συνεχιστεί η συνεργασία τους.

Ωστόσο, ο Μοράτι βλέπει ότι αν δεν ευδοκιμήσει η προσπάθεια του ισχυρού άντρα της Μπαρτσελόνα, η Ίντερ θα μπορούσε να κινηθεί για την απόκτησή του.

Συγκεκριμένα ο πρώην πρόεδρος της Ίντερ είπε:

«Δεν νομίζω ότι είναι απαγορευμένο… όνειρο ο Μέσι για την Ίντερ. Ίσως να μην ήταν ούτε πιρν από την ατυχία του κορονοϊού. Βρίσκεται στο τέλος του συμβολαίου του και είναι πολύ πιθανό να γίνει προσπάθεια για να τον φέρει η ομάδα. Δεν γνωρίζω αν η τωρινή κατάσταση αλλάζει τα πράγματα, αλλά προβλέπω ότι θα δούμε πολλά περίεργα να συμβαίνουν ως το τέλος του έτους»

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς