23.5 C
Athens

Τηλεκπαίδευση: Ο Δήμος Γλυφάδας χαρίζει tablet σε μαθητές που τα χρειάζονται!

Ο Δήμος Γλυφάδας υλοποιεί μια σπουδαία και αξιομνημόνευτη πρωτοβουλία. Έχοντας έρθει σε συνεννόηση με διευθυντές των σχολείων της πόλης, εντόπισε μαθητές και μαθήτριες που αδυνατούσαν να παρακολουθήσουν τα μαθήματα μέσω της διαδικασίας της τηλεκπαίδευσης. Και αφού διαπίστωσαν ότι αυτό συνέβη λόγω έλλειψης του απαραίτητου εξοπλισμούς, σε συνεργασία με την εταιρία πληροφορικής Active που δώρισε 200 tablet, ξεκίνησε τη διάθεση των συσκευών σε όσους μαθητές είχαν ανάγκη.

Ο αντιδήμαρχος Γλυφάδας και πρώην παίκτης του Ολυμπιακού, Περικλής Δορκοφίκης, έκανε γνωστό το γεγονός μέσω της σελίδας του στο facebook:

«Ξεκινάμε από σήμερα κιόλας τη διανομή tablet στους μαθητές της πόλης μας που τα έχουν ανάγκη για τη διαδικασία της τηλεκπαίδευσης.

Πως εντοπίζουμε τις ανάγκες;
Με απολύτως αξιόπιστη και στοχευμένη διαδικασία, ώστε να πάνε στους μαθητές και τις μαθήτριες που τα χρειάζονται: Σε συνεργασία με τους διευθυντές των σχολείων της Γλυφάδας – που ήδη έχουν διαπιστώσει ποια παιδιά δεν μπόρεσαν την περασμένη εβδομάδα να συμμετέχουν στην τηλεκπαίδευση – και σε συνεργασία με την κοινωνική μας υπηρεσία.

Για μια ακόμη φορά ευχαριστούμε από καρδιάς την εταιρεία πληροφορικής ACTIVE και τον πρόεδρό της Γιάννη Στασινόπουλο για τη δωρεά των 200 tablet τελευταίας γενιάς μάρκας Lenovo.

Κανένα παιδί δεν θα μείνει μόνο του στη μάχη αυτή, κανένα παράθυρο γνώσης δεν θα μείνει κλειστό».

Πηγή: POPULUS.GR

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς