24.6 C
Athens

Κουγιατέ: Οι Πορτογάλοι τον στέλνουν από την Τρουά στη Νότιγχαμ με 2.800.000 ευρώ

Ένα από τα ονόματα που έχουν δημιουργήσει αρκετό ντόρο λόγω της εκπληκτικής παρουσίας τους στη φετινή σεζόν είναι ο Μπουμπακάρ (Κίκι) Κουγιατέ.

Ο υψηλόσωμος (1.93μ.) στόπερ από το Μάλι θεωρείται το πιο σημαντικό περιουσιακό στοιχείο της Τρουά και πριν τη διακοπή λόγω κορωνοϊού είχε καταγράψει 19 συμμετοχές με 6 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις (Ligue 2 και Coupe de Ligue).

Για τον Κουγιατέ, σύμφωνα με το France Football, έντονο ενδιαφέρον έχει δείξει ο Ολυμπιακός, καθώς ο παίκτης αποτελεί ανακάλυψη του Φρανσουά Μοντεστό, ο οποίος έχει ρίξει δίχτυα στη Β’ κατηγορία της Γαλλίας και φέτος.

Ωστόσο, σύμφωνα με σημερινό (4/4) ρεπορτάζ της πορτογαλικής «A Bola», φαβορί για την απόκτηση του Κουγιατέ είναι η Νότιγχαμ. Πάντα σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, η αγγλική ομάδα είναι διατεθειμμένη να δώσει 2.800.000 ευρώ για να πείσει την Τρουά να τον παραχωρήσει. Το συμβόλαιο του στόπερ από το Μάλι με τη γαλλική ομάδα έχει ισχύ μέχρι το 2022.

Να σημειώσουμε πως, όπως αναφέρει η «A Bola», κερδισμένη από τη συμφωνία -εφόσον ολοκληρωθεί- θα είναι η Σπόρτινγκ, καθώς δικαιούται ένα ποσοστό 20% από τα χρήματα μεταγραφής του παίκτη, οπότε υπολογίζεται να εισπράξει 500.000 ευρώ.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς