20.1 C
Athens

Γιάννης: Δεν παίζω μπάσκετ γιατί δεν έχω γήπεδο στο σπίτι μου

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έχει αρκετές δραστηριότητες με τις οποίες ασχολείται στην περίοδο της καραντίνας, όπως φυσικά η φροντίδα του νεογέννητου γιου του, οι δουλειές του σπιτιού, οι προπονήσεις στο προσωπικό του γυμναστήριο, αλλά το μόνο που δεν κάνει, είναι να παίζει μπάσκετ, αφού δεν διαθέτει γήπεδο στην οικία του.

«Υπάρχουν δραστηριότητες που μου παίρνουν πολύ χρόνο, όπως ο νεογέννητος γιος μου, το μαγείρεμα, το καθάρισμα και τα βιντεοπαιχνίδια. Ένα πράγμα που δεν κάνω είναι να παίζω μπάσκετ.

Έτσι, δεν έχω πρόσβαση στο καλάθι. Πολλοί παίκτες του ΝΒΑ έχουν ένα γήπεδο στο σπίτι τους ή κάτι τέτοιο, αλλά τώρα εγώ κάνω μόνο προπονήσεις στο σπίτι. Ποδήλατο, διάδρομο, βάρη και λίγο πολύ παραμένω ενεργός, αλλά δεν παίζω μπάσκετ», δήλωσε ο «Greek Freak» μιλώντας στο ESPN.

Μία παρόμοια ιστορία μοιράστηκε και ο συμπαίκτης του στους Μπακς, Κρις Μίντλετον.

«Δεδομένου ότι οι εγκαταστάσεις που γίνεται η προπόνηση είναι κλειστή, δεν έχω πρόσβαση σε ένα σουτ, εκτός αν πάω σε ένα σπίτι του γείτονά μου. Δεν υπάρχει πραγματικά το μπάσκετ για μένα. Ο Γιάννης είπε ότι κάνει διάδρομο, άλματα, μερικά βάρη, και αυτό είναι», είπε ο 28χρονος Μίντλετον.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς