17.2 C
Athens

Σουάρες: Μας ενόχλησε η εξέλιξη του ζητήματος, γιατί κανείς από εμάς δεν είπε «όχι»

Ο Λουίς Σουάρες παραχώρησε συνέντευξη και ήταν αποκαλυπτικός σχετικά με το πως αντέδρασαν οι παίκτες της Μπαρτσελόνα στην περικοπή των μισθών τους.

Ο Ουρουγουανός επιθετικός των Μπλαουγκράνα παραχώρησε συνέντευξη στην ιστοσελίδα «Sport890» και αναφέρθηκε στις περικοπές που έγιναν στην Μπαρτσελόνα.

Σε αντίθεση με όσα έχουν γραφτεί τις τελευταίες μέρες, ο Σουάρες υποστήριξε ότι κανένας παίκτης δεν ήταν αρνητικός στις περικοπές και επισήμανε ότι καθυστέρησε η τελική απόφαση γιατί ήθελαν όλες οι πλευρές να βρουν την πιο προσιτή λύση.

Αναλυτικά ο Σουάρες δήλωσε:

«Αυτή τη στιγμή υπάρχουν ομάδες που χάνουν χρήματα από τηλεοπτικά δικαιώματα, από εμπορικά προϊόντα που θα αγόραζε ο κόσμος και δεν είναι εύκολο για όλους. Υπάρχουν σύλλογοι που έχουν μεγάλο πρόβλημα… Εμας μας ενόχλησε ο τρόπος με τον οποίο εξελίχθηκε το ζήτημα γιατί κανείς από εμάς δεν είπε “όχι”. Όλοι θέλαμε να υπάρξει μια συμφωνία για τη μείωση και να υπάρξει κατανόηση απ’ όλους.

Δεν έγινε πιο γρήγορα γιατί θέλαμε να βρεθεί ο σωστός τρόπος και η καλύτερη λύση για να μην περάσει δύσκολα κανείς. Όλοι οι παίκτες θέλαμε να βοηθήσουμε και να συνεισφέρουμε»

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς