20.9 C
Athens

Χίπε: Στην Ελλάδα και στον Ολυμπιακό δε μου λείπει τίποτα

Η εντυπωσιακή Γερμανίδα αθλήτρια του Ολυμπιακού, Σάσκια Χίπε, φιλοξενήθηκε στην ιστοσελίδα WorldOfVolley και μίλησε για την πανδημία και την κατάσταση με την καραντίνα στην Ελλάδα, ενώ μεταξύ άλλων εξέφρασε την ικανοποίηση της που ζει στη χώρα μας και παίζει στην ομάδα του Μπράνκο Κοβάτσεβιτς για τέταρτη σεζόν.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Είμαστε σε καραντίνα. Είμαστε αναγκασμένοι να μειώσουμε τις εξόδους μας, να βγαίνουμε για τα απολύτως αναγκαία και πρέπει να στείλουμε μήνυμα για το πού πάμε σε περίπτωση που μας σταματήσει η αστυνομία. Γυμνάζομαι μόνη μου στο σπίτι, βλέπω προγράμματα στο youtube κι έτσι ενοχλώ τους γείτονες μου (γέλια)», ανέφερε για την καθημερινότητα της με την καραντίνα και πρόσθεσε για τη ζωή στην Ελλάδα:

«Θα είμαι πολύ δυσαρεστημένη αν δε συνεχιστεί το πρωτάθλημα. Τα πηγαίναμε πάρα πολύ καλά πριν τη διακοπή. Σε γενικές γραμμές νιώθω ότι ο κόσμος βρίσκεται σε μια παύση. Για μένα λογικό είναι το “play” μετά την παύση και όχι το “forward”. Δε μου φαίνεται δίκαιο να τελειώσει οριστικά η σεζόν έτσι. Είμαι για τέταρτη σεζόν στην Ελλάδα και στον Ολυμπιακό, αισθάνομαι σαν στο σπίτι μου και δε μου λείπει τίποτα».

«Αυτή η κατάσταση με κάνει να νιώθω πως πρέπει να ζούμε τη στιγμή και να είμαστε όσο το δυνατόν καλύτερα. Ποτέ δε σκεφτόμασταν ότι κάτι τέτοιο θα συμβεί και δεν μπορούμε να προβλέψουμε τι θα συμβεί μετά. Να επικεντρωθούμε στο τώρα. Να μας βοηθήσει η πανδημία να βρούμε τους εαυτούς μας να πάρουμε μια βαθιά ανάσα και να εκτιμήσουμε τα μικρά πράγματα περισσότερο. Έτσι θα βγούμε νικητές από όλο αυτό. Είναι μια μεγάλη πρόκληση για όλους», είπε κλείνοντας, στέλνοντας αισιόδοξο μήνυμα για το τέλος του κορωνοϊού.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς