18.8 C
Athens

Όφερμαρς: Η UEFA βάζει τα χρήματα πάνω από τους ανθρώπους σαν τον Τραμπ!

Ο τεχνικός διευθυντής του Άγιαξ, Μαρκ Όφερμαρς, είναι έξαλλος με την ανακοίνωση της ολλανδικής λίγκας, ότι θα ακολουθήσει τις οδηγίες της UEFA, ώστε να προσπαθήσει να τελειώσει τη σεζόν, που έχει ανασταλεί λόγω της πανδημίας του covid – 19, μέχρι τις 3 Αυγούστου.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην εφημερίδα «De Telegraaf»:

«Γιατί  τα χρήματα και όχι η ευημερία των ανθρώπων να μπαίνουν μπροστά αυτή τη στιγμή; Ήλπιζα ότι η KNVB θα λάβει μια ανεξάρτητη απόφαση, αλλά τώρα κρύβονται πίσω από την UEFA.

Είναι πολύ δύσκολο να το καταλάβω. Εμείς δεν εξαρτόμαστε τόσο από τα εισοδήματα των τηλεοπτικών δικαιωμάτων όσο τα πρωταθλήματα στην Ισπανία, την Αγγλία, την Ιταλία και τη Γερμανία. Νομίζω ότι δέχθηκαν μεγάλη πίεση από την UEFA να συνεχιστεί το πρωτάθλημα  με οποιοδήποτε κόστος. Συγκρίνω το KNVB και την UEFA με τα συναισθήματα του Αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ, ο οποίος πριν από μία εβδομάδα σκέφτηκε ότι η οικονομία ήταν πιο σημαντική από τον κορωνοϊό.

Υπάρχουν περισσότεροι από 100 άνθρωποι που πεθαίνουν καθημερινά στην Ολλανδία λόγω του κορωνοϊού. Το πρωτάθλημα είναι νεκρό, η ζωή είναι πιο σημαντική», ήταν τα λόγια του τεχνικού διευθυντή του «Αίαντα».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς