27.5 C
Athens

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Παραδοχή από τον νέο τεχνικό της Λουκέρνης

Ο νέος προπονητής της Λουκέρνης, Ρενέ Βάιλερ, παραδέχτηκε ότι η αντίπαλος του Ολυμπιακού στο Europa League έχει χάσει μέρος της δυναμικότητάς της

Με ήττα ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της στο ελβετικό πρωτάθλημα η Λουκέρνη, καθώς η αντίπαλος του Ολυμπιακού στα προκριματικά του Europa League, ηττήθηκε από την Ξαμάξ και ο νέος προπονητής της, Ρενέ Βάιλερ, παραδέχτηκε ότι έχει μειωθεί η δυναμικότητά της.

Αύριο η Λουκέρνη δοκιμάζεται στην έδρα της Τουν και ο Βάιλερ μιλώντας σε συνέντευξη Τύπου δεν ωραιοποίησε την κατάσταση, λέγοντας:
«Δεν είμαστε ίδια ομάδα με την περσινή. Υπάρχουν παίκτες που έφυγαν και είναι πολύ δύσκολο να αντικατασταθούν με τις οικονομικές δυνατότητες που έχουμε, ενώ υπάρχουν και κάποιοι τραυματίες».

Ο πρώην τεχνικός της Άντερλεχτ, μάλιστα, ζήτησε από τους δημοσιογράφους να «…μη μου κάνετε κοινότυπες και κουραστικές ερωτήσεις», ενώ για το πώς σκέφτεται το μέλλον της ομάδας του, επισήμανε:

«Χρειάζεται δουλειά, αλλά μην περιμένετε θεαματικές αλλαγές. Ελπίζω ότι μέχρι τέλος Αυγούστου θα έχουμε φτάσει στο σημείο που θέλουμε».

Στην Ελβετία βρίσκεται από χθες ο διευθυντής του ποδοσφαιρικού τμήματος, Κούλης Δουρέκας, για να διευθετήσει τις λεπτομέρειες του ταξιδιού του Ολυμπιακού για τον επαναληπτικό της 16ης Αυγούστου.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς