16.7 C
Athens

Ολοκληρώθηκε η άφιξη των Ελλήνων ιστιοπλόων στο Ώρχους της Δανίας

Στο Ώρχους της Δανίας βρίσκεται όλη η ελληνική αποστολή της ιστιοπλοΐας, για να συμμετάσχει στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα

Ολοκληρώθηκαν οι αφίξεις των αθλητών /τριών  της Εθνικής Ομάδας στο Ώρχους της Δανίας, στο πλαίσιο του Παγκοσμίου πρωταθλήματος, ενώ την επόμενη εβδομάδα θα μεταβεί στους αγώνες και ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας κ. Αντώνης Δημητρακόπουλος.

Οι ιστιοδρομίες ξεκινούν στις 2 Αυγούστου με την κατηγορία RS:X.  Η Ελληνική αποστολή διαμένει σε άριστες συνθήκες στο ξενοδοχείο Montra Hotel Sabro Kro. Οι αθλητές και οι αθλήτριες μας θα διεκδικήσουν με πολλές ελπίδες διάκρισης την πρόκριση της Ελλάδας σε 8 κατηγορίες σκαφών.

Υπενθυμίζεται ότι, όπως γίνεται σε όλους τους Ολυμπιακούς Αγώνες, η πρόκριση που κερδίζεται αφορά στη χώρα και όχι στον αθλητή ή την αθλήτρια. Προ των Ολυμπιακών Αγώνων του 2020  θα διενεργηθούν, όπως κάθε φορά, προκρίσεις για τους αθλητές και αθλήτριες που θα εκπροσωπήσουν τη χώρα μας στο ΤΟΚΥΟ 2020 στις κατηγορίες που θα έχουμε πάρει την πρόκριση.

Τέλος, ενημερώνουμε ότι-για να υπάρχει δυνατότητα περισσότερων φουσκωτών σκαφών που θα υποστηρίξουν την ομάδα μας – οι προπονητές Βαγγέλης Χειμώνας (Laser)  και Ηλίας Μυλωνάς (470) δηλώθηκαν με τις ομάδες Μαλαισία και Κίνα αντιστοίχως.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς