22.2 C
Athens

Στεπάνοβιτς: Ο Γιόβιτς καταστρέφει την καριέρα του με τη συμπεριφορά του

Ένας παίκτης που ήρθε από την Άιντραχτ Φρανκφούρτης στη Ρεάλ Μαδρίτης με κόστος 75 εκατομμύρια ευρώ, αλλά έχει απογοητεύσει με την απόδοσή του, είναι ο Λούκα Γιόβιτς.

Ο 22χρονος φορ έχει ελάχιστες συμμετοχές, μέτριες εμφανίσεις ενώ δεν βρίσκει δίχτυα και τώρα έγινε ο αρνητικός πρωταγωνιστής όταν έσπασε την καραντίνα της «βασίλισσας» για την πανδημία του κορωνοϊού, με σκοπό να επιστρέψει στο Βελιγράδι, στη σύντροφό του.

Φυσικά δέχθηκε την κατακραυγή για την συμπεριφορά του, μέχρι το σημείο που η κυβέρνησης της Σερβίας έφθασε να τον απειλήσει με σύλληψη!

Ο Ντράγκοσλαβ Στεπάνοβιτς μάλιστα, ένας από τους βετεράνους του σερβικού ποδοσφαίρου, κάνει λόγο για τάσεις αυτοκαταστροφής του Γιόβιτς.

«Ο Λούκα καταστρέφει την καριέρα του.  Και το κάνει μόνος του, χωρίς να τον επηρεάζει κανείς. Είναι ανεξήγητο, εκτός κι αν έχει τάσεις αυτοκαταστροφής. Έκανε τη μεγαλύτερη μεταγραφή στην ιστορία της Σερβίας και μέσα σε λίγους μήνες πάει να τα χάσει όλα.

Ξέρω πως ξεκίνησε πολύ φτωχός και κάποια βράδια κοιμόταν στο αυτοκίνητο του για να μη χάνει κάποιες πρωινές προπονήσεις, αφού δεν είχε λεφτά για ξενοδοχείο, όταν πρωτοήρθε στο Βελιγράδι. Και τώρα που είναι στην κορυφή, πάει να τα χάσει όλα», δήλωσε ο Σέρβος τεχνικός.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς