23.3 C
Athens

Αντσελότι: Ο Κλοπ είπε ότι ήταν έγκλημα να γίνει με κόσμο η ρεβάνς με την Ατλέτικο

Ο Κάρλος Αντελότι μίλησε για την ιδιωτική συνομιλία που είχε με τον Γιούργκεν Κλοπ, πριν από τον αγώνα με την Ατλέτικο Μαδρίτης στο Άνφιλντ και αποκάλυψε ότι ο Γερμανός κόουτς ήταν αντίθετος στο να γίνει το παιχνίδι με κόσμο.

Πιο συγκεκριμένα, ο Γερμανός προπονητής είπε στον Ιταλό συνάδελφό του ότι θα είναι εγκληματικό να υπάρχει κόσμος στο γήπεδο, την ώρα που ξεκινούσε ο κορωνοϊός την έξαρσή του στη Μεγάλη Βρετανία.

Ο Αντσελότι μιλώντας στην «Corriere dello Sport», μεταξύ άλλων είπε: «Μίλησε με τον Κλοπ πριν από λίγες μέρες, μου είπε ότι η απόφαση να γίνει με κόσμο το Λίβερπουλ-Ατλέτικο Μαδρίτης είναι εγκληματική και συμφωνώ σε αυτό.

Όλοι ζούμε μία ζωή που δεν ήμασταν συνηθισμένοι και θα μας αλλάξει ριζικά. Είμαι σίγουρος ότι όλοι πρέπει να κάνουμε υποχωρήσεις, ξεκινώντας από το ποδόσφαιρο.

Σήμερα προτεραιότητα είναι η υγεία, περιορίζοντας την πανδημία. Πότε θα ξεκινήσουμε, πότε θα τελειώσουμε, αλήθεια… δεν με ενδιαφέρει. Αυτήν την στιγμή, αυτό είναι το τελευταίο πράγμα που σκέφτομαι.

Επαναλαμβάνω, αυτό που έχει σημασία αυτήν την στιγμή είναι να αντιμετωπίσουμε τον ιό αποτελεσματικά. Τότε, προφανώς, αν μπορούμε να συνεχίσουμε τη σεζόν θα το κάνουμε… αλλιώς, αμήν».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς