22.1 C
Athens

Βραζιλιάνικη ομοσπονδία βόλεϊ σε Λούμπε: Αφήστε τους Μπρούνο και Λεάλ να γυρίσουν πίσω

Περισσότεροι από 2.000 θάνατοι έχουν καταγραφεί στην Ιταλία από το πέρασμα του κορωνοϊού, της πανδημίας που έχει σαρώσει σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της γης σε μεγαλύτερο ή μικρότερο βαθμό.

Τίποτα δε θυμίζει τη γεμάτη ζωή, γειτονική χώρα, αφού πλέον όλη η χώρα είναι κόκκινη ζώνη και άπαντες βρίσκονται σε συνεχόμενη καραντίνα. Οι αθλητικές δραστηριότητες έχουν ανασταλεί και ως εκ τούτου οι περισσότεροι αθλητές περιμένουν όλο αυτό να τελειώσει με όσο το δυνατόν λιγότερες απώλειες, ώστε στο τέλος να επανεκκινήσουν (αν συμβεί αυτό) οι αναμετρήσεις.

Ωστόσο, η ανησυχία των ομοσπονδιών για τις τύχες τους είναι μεγάλη. Επί παραδείγματα, η βραζιλιάνικη ομοσπονδία βόλεϊ απέστειλε επιστολή στην πρωταθλήτρια Ιταλίας, Τσιβιτανόβα (Λούμπε) προκειμένου να αφήσει τους Μπρούνο και Λεάλ να επιστρέψουν στη χώρα τους για να αισθανθούν μεγαλύτερη ασφάλεια, μιας και ο κορωνοϊός δεν έχει χτυπήσει εκεί ακόμα για τα… καλά.

Μάλιστα, υποσχέθηκε με την επανέναρξη του ιταλικού πρωταθλήματος να τους αφήσει να γυρίσουν αμέσως στη Βόρεια Ιταλία. Μένει να φανεί αν η Λούμπε θα δώσει το «οκ», αφού δεν αποκλείεται να μην υπάρξει συνέχεια στο πρωτάθλημα. Προς το παρόν οι αθλητές προπονούνται ατομικά στα σπίτια τους…

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς