14.9 C
Athens

Πιτίνο: Ο πρόεδρος του Αϊόνα είναι ο λόγος που ήρθα στην ομάδα

Ο Ρικ Πιτίνο μίλησε στο «Dan Patrick Show» και αναφέρθηκε στην επιλογή του να επιστρέψει στο κολεγιακό πρωτάθλημα και συγκεκριμένα να αναλάβει το πανεπιστήμιο Αϊόνα, λέγοντας ότι ο πρόεδρος του κολεγίου είναι ο βασικός λόγος που άφησε την Ελλάδα και τον Παναθηναϊκό.

Ο Αμεριακανός προπονητής σε συνέντευξη του τόνισε ότι: «Το Αϊόνα αυτήν την στιγμή είναι χαμηλά επειδή έχασε έναν εξαιρετικό προπονητή. Πήγαν σε τέσσερα συνεχόμενα τουρνουά του NCAA σε πέντε χρόνια, για να έρθε μία χαμένη σεζόν και το ρόστερ αυτήν την στιγμή είναι κατεστραμένο, οπότε θα πρέπει να φέρουμε 6-7 νέους παίκτες.

Πρέπει να γεμίσουμε το πρόγραμμα, αλλά το σχολείο και ο πρόεδρος είναι ο λόγο που ήρθα».

Στη συνέχεια, ωστόσο, ο Πιτίνο τόνισε ότι το γήπεδο της Αϊόνα είναι 25 λεπτά μακρυά από το σπίτι του και έτσι θα μπορεί να περνά πολύ περισσότερο χρόνο με την οικογένειά του.

Συγκεκριμένα είπε: «Δεν μπορώ να σας περιγράψω πόσο χαρούμενος είμαι, γιατί γυρίζω σπίτι. Είμαι ενθουσιασμένος. Το κολέγιο είναι 25 λεπτά από το σπίτι μου. Είναι ένα όνειρο που έγινε αληθινό. Είναι ο τέλειος τρόπος να τελειώσω την καριέρα μου. Ενδιαφερόμουν για τρεις δουλειές. Ήθελα μια μικρή κατάσταση, ένα σχολείο όχι τόσο διάσημο. Αποδείχθηκε η κατάλληλη ευκαιρία».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς