21.9 C
Athens

Βόλεϊ: Πάγωσε η μεταγραφή του Κούμπιακ στη Μόντενα λόγω κορωνοϊού

Οι αθλητικές δραστηριότητες στην Ιταλία έχουν ανασταλεί τουλάχιστον μέχρι τις 3 Απριλίου, ενώ δεν αποκλείεται η σεζόν να ολοκληρωθεί πρόωρα λόγω της έξαρσης του κορωνοϊού.

Όπως ήταν λογικό, οι όποιες μεταγραφές στο κορυφαίο πρωτάθλημα βόλεϊ στον κόσμο έχουν παγώσει. Αυτό συνέβη και με την περίπτωση του εκπληκτικού ακραίου, Μίχαλ Κούμπιακ, ο οποίος είχε συμφωνήσει να ενισχύσει τη Μόντενα στα πλέι οφ του πρωταθλήματος.

Τελικά όμως η κίνηση δε θα ολοκληρωθεί κατά πως φαίνεται, αφού κανείς δεν ξέρει τι θα συμβεί στη συνέχεια. Να σημειώσουμε πως ο Κούμπιακ ολοκλήρωσε τη σεζόν με τους Panasonic Panthers στην Ιαπωνία και βρίσκεται σε καραντίνα μαζί με την υπόλοιπη ομάδα του ελέω του ιού.

Μάλιστα, η πρόεδρος της Μόντενα όταν ρωτήθηκε για τον Κούμπιακ απάντησε πως ο Πολωνός «ακολουθεί τις υποδείξεις που του γίνονται από τον ιαπωνικό σύλλογο στον οποίο θα αγωνιστεί και την ερχόμενη σεζόν, ωστόσο δεν ξέρω αν είναι σωστό να του πούμε να έρθει από τη στιγμή που δε γνωρίζουμε τι θα συμβεί με το ιταλικό πρωτάθλημα».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς