24.3 C
Athens

Φουντώνουν οι φήμες για Αϊόνα, ο Πιτίνο αφήνει πέπλο μυστηρίου

Η σεζόν στην Euroleague και στο ελληνικό πρωτάθλημα είναι πολύ κοντά στο να τελειώσουν και έτσι ο Ρικ Πιτίνο ήταν στην αγορά εργασίας για να βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, κάτι που φαίνεται ότι έχει ήδη βρει ο Αμερικανός προπονητής.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του «CBC Sports» ο Ρικ Πιτίνο έχει ανακοινώσει ήδη στους παίκτες του Παναθηναϊκού ότι από την επόμενη σεζόν θα προπονεί το πανεπιστήμιο της Αϊόνα.

Νωρίτερα μέσα στην ημέρα, ο πρώην προπονητής του North Carolina, αποκάλυψε ότι ο Πιτίνο έχει συμφωνήσει με το πανεπιστήμιο στην Αμερική, αλλά η υπόθεση δεν θεωρείται τελειωμένη, μιας και το Γκραντ Κάνιον μπορεί να κάνει πολύ καλή προσφορά στον Αμερικανό προπονητή.

Πιο συγκεκριμένα ο Ματ Νόρλαντερ, ο οποίος μετέδωσε την είδηση για τη συμφωνία των δύο πλευρών, τόνισε στο δημοσίευμά του ότι: «Ο Ρικ Πιτίνο είπε στους παίκτες του Παναθηναϊκού ότι επιστρέφει στο κολεγιακό μπάσκετ, αλλά θα τελειώσει πρώτα τη σεζόν στην EuroLeague, εφόσον αυτή συνεχιστεί. Το πρωτάθλημα διεκόπη νωρίτερα μέσα στην εβδομάδα, κι ο Ρικ Πιτίνο είναι αυτή την στιγμή στις ΗΠΑ. Η θέση που άνοιξε στο Αϊόνα έχει συνδεθεί με τον Ρικ Πιτίνο, αλλά έχω ακούσει επίσης από πηγές πως το Γκραντ Κάνιον θα μπορούσε να απασχολήσει, γιατί μπορεί να πληρώσει πολύ περισσότερα από το Αϊόνα».

Συγκεκριμένα η είδηση:

Στη συνέχεια, ο Αμερικανός προπονητής απάντησε στην είδηση τονίζοντας ότι θα του μείνει αξέχαστη η εμπειρία να προπονεί τον Παναθηναϊκό, ενώ τόνισε ότι ελπίζει να βρεθεί άμεσα το εμβόλιο για την καταπολέμηση του κορωνοϊού.

«Ελπίζω πως θα μπορέσουμε να τελειώσουμε τη σεζόν στην Euroleague. Θα κρατάω ως θησαυρό για το υπόλοιπο της ζωής μου το γεγονός πως κοουτσάρω τους παίκτες του Παναθηναϊκού. Ελπίζω να βρούμε το εμβόλιο και τη θεραπεία σύντομα».

Το tweet του Πιτίνο:

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς