21.4 C
Athens

Σαμπντόρια: Μπερεσίνσκι και Ντεπάολι διαγνώστηκαν θετικοί στον κορωνοϊό

Η Σαμπντόρια είναι η ομάδα που μακράν της δεύτερης έχει χτυπηθεί περισσότερο από τον κορωνοϊό. Ο Μανόλο Γκαμπιαντίνι ήταν το πρώτο θύμα του ιού, ενώ την Παρασκευή (13/3) επιβεβαιώθηκαν τέσσερα νέα κρούσματα.

Ο λόγος για τους συμπαίκτες του Ιταλού φορ, Λα Γκουμίνα, Θόρσμπι, Έκνταλ και Κόλεϊ, όπως γνωστοποίησε η ίδια η Σαμπντόρια, που όμως το Σάββατο (14/3) ενημερώθηκε και για δύο νέα «θύματα».

Ο δεξιός μπακ, Φάμπιο Ντεπάολι, αποκάλυψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram, πως προσβλήθηκε από κορωνοϊό, τον οποίο χαρακτήρισε «αόρατο τέρας».

«Το αόρατο τέρας επιτίθεται σε όλους. Είμαι θετικός στον κορωνοϊό. Εχω πάρει τα απαραίτητα μέτρα ακολουθώντας τις οδηγίες των ειδικών. Μπορούμε να κάνουμε νίκη στον πιο δύσκολο αγώνα μας και να βγούμε πιο δυνατοί από ποτέ. Μείνετε σπίτι», ανέφερε μεταξύ άλλων στο μήνυμα του.

Κάτι ανάλογο έκανε και ο διεθνής Πολωνός μπακ, Μπάρτος Μπερεσίνσκι που αποκάλυψε επίσης πως βρέθηκε θετικός και ανέβασε τον αριθμό των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων στη Σαμπντόρια στους επτά.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς